zurich city content
Autoverhuur
Luchthaven Zürich
Zürich Luchthaven
information
Kaart

Zürich Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Parking 3, 8060 Zürich

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 23:30

Vakanties:

06:00 - 23:30

Kaart
Nabijgelegen locaties
zurich city content

Een auto huren op Luchthaven Zürich (ZRH)

Of u nu voor zaken of voor uw vakantie naar Zürich vliegt, een huurauto zal in deze grootste stad van Zwitserland altijd van pas komen. Wij van Sixt staan daarom meteen op het vliegveld voor u klaar. Na aankomst kunt u de bordjes met "Mietwagen/Rental Car" volgen, waarna u onze balie in gebouw P3 vindt. Een huurauto regelen kan vervolgens natuurlijk ter plaatse, maar het is tevens mogelijk vooraf via het internet of telefonisch te reserveren. Zo hoeft u niet in de rij te staan, maar kunt u direct de stad in rijden.

Meer
man waiting airport
Autoverhuur op Luchthaven Zürich: ideaal om de stad te zien

Een auto huren bij Zürich Luchthaven stelt u in de gelegenheid de talloze toeristische bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de pittoreske kerken uit de middeleeuwen, zoals de Grossmünster en de Fraumünster. Daarnaast kent Zürich een groot aantal musea die tot de meest vooraanstaande van Zwitserland en Europa behoren, waaronder het beroemde Landesmuseum en het Uhrenmuseum met ontelbare Zwitserse klokken. Zakelijke bezoekers kunnen met onze huurauto verder eenvoudig naar bijvoorbeeld de Swiss Exchange, de vele financiële dienstverleners of de twee belangrijke universiteiten van de stad rijden.

service city country
Een auto huren om Zwitserland te verkennen

Met Sixt autoverhuur bij Zürich Luchthaven, kunt u tenslotte ook moeiteloos de rest van het land verkennen. Meteen vanuit de stad kunt u bijvoorbeeld de oevers van het langgerekte en fonkelende Meer van Zürich volgen. Rijdt u nog iets verder door naar het zuiden, dan komt u al snel bij de weergaloze, met sneeuw bedekte pieken van de Alpen. Rijdt u juist naar het oosten, dan zult u schilderachtige middeleeuwse stadjes en uiteindelijk het verfrissende Bodenmeer op de grens met Duitsland ontdekken.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.6 / 115   Beoordelingen

Ton P.

Kom hier regelmatig en ben zeer te spreken over de vriendelijke medewerkers, de snelheid waarmee de reservering afgehandeld wordt, en de bereikbaarheid. voor mij een 10!

Saad Ur Rehman F.

Best people & amazing service!

from B.

Der Service für Diamond sah so aus, dass der entsprechende Schalter erst gar nicht geöffnet war. Nach längerer Wartezeit war das Auto dann "irgendwo hinten" abgestellt. Das originäre Serviceversprechen erschließt sich mir hier nicht ohne weiteres.