zurich city content
airport generic 9
Autoverhuur

Luchthaven Zürich

Zürich Luchthaven

Zürich Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Parking 3, 8060 Zürich

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 23:30

Vakanties:

06:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Luchthaven Zürich (ZRH)

Of u nu voor zaken of voor uw vakantie naar Zürich vliegt, een huurauto zal in deze grootste stad van Zwitserland altijd van pas komen. Wij van Sixt staan daarom meteen op het vliegveld voor u klaar. Na aankomst kunt u de bordjes met "Mietwagen/Rental Car" volgen, waarna u onze balie in gebouw P3 vindt. Een huurauto regelen kan vervolgens natuurlijk ter plaatse, maar het is tevens mogelijk vooraf via het internet of telefonisch te reserveren. Zo hoeft u niet in de rij te staan, maar kunt u direct de stad in rijden.

zurich city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Autoverhuur op Luchthaven Zürich: ideaal om de stad te zien

Een auto huren bij Zürich Luchthaven stelt u in de gelegenheid de talloze toeristische bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de pittoreske kerken uit de middeleeuwen, zoals de Grossmünster en de Fraumünster. Daarnaast kent Zürich een groot aantal musea die tot de meest vooraanstaande van Zwitserland en Europa behoren, waaronder het beroemde Landesmuseum en het Uhrenmuseum met ontelbare Zwitserse klokken. Zakelijke bezoekers kunnen met onze huurauto verder eenvoudig naar bijvoorbeeld de Swiss Exchange, de vele financiële dienstverleners of de twee belangrijke universiteiten van de stad rijden.

service city country
Een auto huren om Zwitserland te verkennen

Met Sixt autoverhuur bij Zürich Luchthaven, kunt u tenslotte ook moeiteloos de rest van het land verkennen. Meteen vanuit de stad kunt u bijvoorbeeld de oevers van het langgerekte en fonkelende Meer van Zürich volgen. Rijdt u nog iets verder door naar het zuiden, dan komt u al snel bij de weergaloze, met sneeuw bedekte pieken van de Alpen. Rijdt u juist naar het oosten, dan zult u schilderachtige middeleeuwse stadjes en uiteindelijk het verfrissende Bodenmeer op de grens met Duitsland ontdekken.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 189   Beoordelingen

Timothy R.

Excellent, speedy service. Collection and return were smooth and efficient and the car was superb.

Josue D.

Great, fast service. New car. The lady offered me the usual extras but not in the annoying, hard-pressure sales pitch way, which was very appreciated. Drop off pretty easy too. Would use this location again. Thank you.

Bart van K.

prima, snel en vriendelijk geholpen en en nette auto meegekregen. Gekozen voor de "suprise option". Volgende keer in Zurich kies ik weer voor Sixt.