zurich city content
airport generic 9
Autoverhuur

Luchthaven Zürich

Zürich Luchthaven

Zürich Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Parking 3, 8060 Zürich


Telefoon: +41-848-884444

GDS-Code: ZRH

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 23:30

Vakanties:

06:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Luchthaven Zürich (ZRH)

Of u nu voor zaken of voor uw vakantie naar Zürich vliegt, een huurauto zal in deze grootste stad van Zwitserland altijd van pas komen. Wij van Sixt staan daarom meteen op het vliegveld voor u klaar. Na aankomst kunt u de bordjes met "Mietwagen/Rental Car" volgen, waarna u onze balie in gebouw P3 vindt. Een huurauto regelen kan vervolgens natuurlijk ter plaatse, maar het is tevens mogelijk vooraf via het internet of telefonisch te reserveren. Zo hoeft u niet in de rij te staan, maar kunt u direct de stad in rijden.

zurich city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Luchthaven Zürich: ideaal om de stad te zien

Een auto huren bij Zürich Luchthaven stelt u in de gelegenheid de talloze toeristische bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de pittoreske kerken uit de middeleeuwen, zoals de Grossmünster en de Fraumünster. Daarnaast kent Zürich een groot aantal musea die tot de meest vooraanstaande van Zwitserland en Europa behoren, waaronder het beroemde Landesmuseum en het Uhrenmuseum met ontelbare Zwitserse klokken. Zakelijke bezoekers kunnen met onze huurauto verder eenvoudig naar bijvoorbeeld de Swiss Exchange, de vele financiële dienstverleners of de twee belangrijke universiteiten van de stad rijden.

service city country

Een auto huren om Zwitserland te verkennen

Met Sixt autoverhuur bij Zürich Luchthaven, kunt u tenslotte ook moeiteloos de rest van het land verkennen. Meteen vanuit de stad kunt u bijvoorbeeld de oevers van het langgerekte en fonkelende Meer van Zürich volgen. Rijdt u nog iets verder door naar het zuiden, dan komt u al snel bij de weergaloze, met sneeuw bedekte pieken van de Alpen. Rijdt u juist naar het oosten, dan zult u schilderachtige middeleeuwse stadjes en uiteindelijk het verfrissende Bodenmeer op de grens met Duitsland ontdekken.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 510   Beoordelingen

Oliver G.

Sehr freundlicher Empfang. Extra Schalter für DIAMOND (leider nicht oft besetzt ). Große Fahrzeugauswahl, kompetente und hilfsbereite Mitarbeiter. Für mich immer ein gutes Gefühl hier mein Fahrzeug zu leihen.

Johan M.

Fast and service minded staff

Tjerk B.

friendly staff, fast service, near new cars, convenient location