geneva city content
airport generic 18
Autoverhuur

Luchthaven Genève

Genève Luchthaven

Genève Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Desk Arrival Hall, C.P.781, 1215 Genève

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Gemakkelijk een auto huren op Luchthaven Genève (GVA)

Geneve in Zwitserland is een mooie stad met talloze internationale organisaties waar een auto tot uw beschikking onmisbaar is. Dit is waar u kunt rekenen op de hulp van Sixt! Meteen op Luchthaven Genève kunt u bij ons namelijk al een auto huren. Onze balie in de aankomsthal van het vliegveld is onmogelijk over het hoofd te zien. We zijn geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, maar als u bijvoorbeeld via het internet reserveert is ophalen en inleveren buiten openingstijden ook geen probleem.

geneva city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Autoverhuur op Luchthaven Genève: service staat voorop

Afgezien van onze uitstekende service, komt een huurauto in Geneve ook gewoon goed van pas. Belangrijke internationale instanties zoals de Verenigde Naties, het Internationale Rode Kruis en de Wereldhandelsorganisatie zijn allemaal op verschillende locaties in de stad te vinden. Een auto huren biedt dan dus uitkomst. Tevens zijn er een aantal vooraanstaande universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen zoals het CERN. Ook als u de stad als vakantieganger of bijvoorbeeld voor een stedentrip bezoekt, kan een huurauto echter goed van pas komen. De Zwitserse stad kent vele interessante bezienswaardigheden.

service city country
Alpen en Alpenmeren: een ideale locatie om een auto te huren

Vooral voor toeristen is een auto huren aantrekkelijk om de verdere omgeving te verkennen. Vanaf Luchthaven Genève rijdt u meteen door naar het Meer van Genève. Dit is een van de grootste en mooiste meren van de Alpen. Naar de fenomenale Mont Blanc is het ook slechts iets meer dan een uur rijden. Verder liggen gemoedelijke Franse steden zoals Annecy en Chambéry binnen handbereik. Autoverhuur van Sixt brengt u dus meteen vanaf het vliegveld naar de beste vakantiebestemmingen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 155   Beoordelingen

Artem D.

Renault kaptur but got Ford Focus with few thousands on ado. Car was in excellent condition. Everything was done very fast so I hardly spent 5 minutes per each operation.

Franc B.

Un trato inmejorable. Nuestro avión tuvo un retraso considerable y esperaron a que llegáramos para cerrar. Nos atendieron con una sonrisa y nos dieron todo tipo de facilidades. Además el coche una maravilla, nuevo de este año sin prácticamente kilómetros.

La próxima vez que alquile un coche será con ellos, seguro

Gianluca B.

Ottimo noleggiatore: condizioni molto trasparenti e sopratutto segnalano tutti i danni già presenti sull'auto prima di dartela.