geneva city content
Autoverhuur
Luchthaven Genève
Genève Luchthaven
information
Kaart

Genève Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Desk Arrival Hall, C.P.781, 1215 Genève

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Kaart
Nabijgelegen locaties
geneva city content

Gemakkelijk een auto huren op Luchthaven Genève (GVA)

Geneve in Zwitserland is een mooie stad met talloze internationale organisaties waar een auto tot uw beschikking onmisbaar is. Dit is waar u kunt rekenen op de hulp van Sixt! Meteen op Luchthaven Genève kunt u bij ons namelijk al een auto huren. Onze balie in de aankomsthal van het vliegveld is onmogelijk over het hoofd te zien. We zijn geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, maar als u bijvoorbeeld via het internet reserveert is ophalen en inleveren buiten openingstijden ook geen probleem.

Meer
man waiting airport
Autoverhuur op Luchthaven Genève: service staat voorop

Afgezien van onze uitstekende service, komt een huurauto in Geneve ook gewoon goed van pas. Belangrijke internationale instanties zoals de Verenigde Naties, het Internationale Rode Kruis en de Wereldhandelsorganisatie zijn allemaal op verschillende locaties in de stad te vinden. Een auto huren biedt dan dus uitkomst. Tevens zijn er een aantal vooraanstaande universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen zoals het CERN. Ook als u de stad als vakantieganger of bijvoorbeeld voor een stedentrip bezoekt, kan een huurauto echter goed van pas komen. De Zwitserse stad kent vele interessante bezienswaardigheden.

service city country
Alpen en Alpenmeren: een ideale locatie om een auto te huren

Vooral voor toeristen is een auto huren aantrekkelijk om de verdere omgeving te verkennen. Vanaf Luchthaven Genève rijdt u meteen door naar het Meer van Genève. Dit is een van de grootste en mooiste meren van de Alpen. Naar de fenomenale Mont Blanc is het ook slechts iets meer dan een uur rijden. Verder liggen gemoedelijke Franse steden zoals Annecy en Chambéry binnen handbereik. Autoverhuur van Sixt brengt u dus meteen vanaf het vliegveld naar de beste vakantiebestemmingen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 98   Beoordelingen

Yaser H.

We loved the product and the service. The staff was very friendly. Thank you Sixt!

elisabeth m.

Un véhicule propre et nickel coté carrosserie, sauf la boite ronde entre les deux sièges qui contenait des cendres de cigarettes. j'ai bénéficié d'une assistance pour utiliser le GPS qui était en Allemand et pour d'autres détails significatif. donc merci . Seul regret pas de notice d'utilisation du véhicule en version Française, donc quelques difficultés à utiliser quelques fonctions sans savoir laquelle utiliser lorsque l'on veut remédier à un soucis.

Peter T.

You can get a dicent car from them