geneva city content
airport generic 18
Autoverhuur

Luchthaven Genève

Genève Luchthaven

Genève Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Desk Arrival Hall, C.P.781, 1215 Genève


Telefoon: +41-848-884444

GDS-Code: GVA

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Gemakkelijk een auto huren op Luchthaven Genève (GVA)

Geneve in Zwitserland is een mooie stad met talloze internationale organisaties waar een auto tot uw beschikking onmisbaar is. Dit is waar u kunt rekenen op de hulp van Sixt! Meteen op Luchthaven Genève kunt u bij ons namelijk al een auto huren. Onze balie in de aankomsthal van het vliegveld is onmogelijk over het hoofd te zien. We zijn geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, maar als u bijvoorbeeld via het internet reserveert is ophalen en inleveren buiten openingstijden ook geen probleem.

geneva city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Luchthaven Genève: service staat voorop

Afgezien van onze uitstekende service, komt een huurauto in Geneve ook gewoon goed van pas. Belangrijke internationale instanties zoals de Verenigde Naties, het Internationale Rode Kruis en de Wereldhandelsorganisatie zijn allemaal op verschillende locaties in de stad te vinden. Een auto huren biedt dan dus uitkomst. Tevens zijn er een aantal vooraanstaande universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen zoals het CERN. Ook als u de stad als vakantieganger of bijvoorbeeld voor een stedentrip bezoekt, kan een huurauto echter goed van pas komen. De Zwitserse stad kent vele interessante bezienswaardigheden.

service city country

Alpen en Alpenmeren: een ideale locatie om een auto te huren

Vooral voor toeristen is een auto huren aantrekkelijk om de verdere omgeving te verkennen. Vanaf Luchthaven Genève rijdt u meteen door naar het Meer van Genève. Dit is een van de grootste en mooiste meren van de Alpen. Naar de fenomenale Mont Blanc is het ook slechts iets meer dan een uur rijden. Verder liggen gemoedelijke Franse steden zoals Annecy en Chambéry binnen handbereik. Autoverhuur van Sixt brengt u dus meteen vanaf het vliegveld naar de beste vakantiebestemmingen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 317   Beoordelingen

Cardu 2.

L' accueil est parfait avec une équipe souriante. Les prix sont correct avec kilométrage illimités et un large de choix de véhicules dans la gamme choisie. Une fois les papiers terminés, l'acces au parking se fait facilement avec une navette gratuite. Leur équipe de park est aussi parfaite surtout par rapport a d'autre concurrents pour y être aller avant de découvrir le service Sixt. Pour l'équipe de l'aéroport, je les vois une fois par mois pour ma location :-)

Ilse B.

Hyvä palvelu, onnistuimme saamaan pikkasen paremman auton kuin odotimme.

Garrett M.

Great rental car experience!