basel city content
Autoverhuur
Luchthaven Basel
Basel Luchthaven
information
Kaart

Basel Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Euroairport, 4030 Basel

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:00

ZA:

07:30 - 22:00

ZO:

08:30 - 23:00

Vakanties:

08:30 - 23:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
basel city content

Vanuit Nederland een auto huren op Basel Airport (BSL)

Sixt biedt u de mogelijkheid eenvoudig en snel vanuit eigen land een auto te huren op Basel Airport in Zwitserland. Dit levert u uiteraard diverse voordelen op. De huurauto kan al voor u worden klaargezet wanneer u nog in het vliegtuig zit. Dit betekent dat u niet eerst nog ter plaatse op zoek hoeft te gaan naar een betrouwbare autoverhuur. U kunt de gewenste huurauto direct ophalen bij de Sixt autoverhuur op Basel Airport. Heeft u pas later een auto nodig en wilt u niet weer de drukte van het vliegveld in? Dat is ook geen probleem. Sixt heeft een tweede autoverhuur in Basel, op het adres Schwarzwaldallee 242, dat buiten de drukte van Basel Airport te vinden is. Wilt u hier een auto huren? Dan kunt u ook dit alvast regelen vanuit uw eigen woning, eenvoudig online een auto huren.

Meer
man waiting airport
De autoverhuur op Basel Airport biedt u vertrouwen

Sixt heeft sinds de oprichting van het bedrijf meer dan honderd jaar ervaring opgedaan. In de loop der jaren zijn er steeds meer locaties bijgekomen, zowel in Nederland als in Europa en zelfs ver daarbuiten. Door het succes van de goede dienstverlening heeft de verhuur steeds nieuwe kansen gekregen om meer locaties te openen, en inmiddels is het aantal uitgegroeid tot ruim vierduizend autoverhuurlocaties wereldwijd. U mag dan ook zeker niet anders verwachten dan een vriendelijke service en een betrouwbare dienstverlening. Het huren van een auto verloopt bij Sixt altijd zonder verrassingen achteraf, maar volledig helder, zowel voor als tijdens de verhuur. Het huren van een auto loopt dan ook altijd op rolletjes wanneer u de huur regelt via Sixt op Basel Airport of de andere locatie in Basel.

couple driving road
Een auto huren voor uw vakantie

Als u op vakantie gaat naar Zwitserland, dan kunt u vooraf aan uw reis al een auto huren op Basel Airport. Het vliegveld is altijd een drukke bedoening en het liefst wilt u er zo snel mogelijk vertrekken, om aan uw welverdiende vakantie te beginnen. Sixt helpt u snel op weg vanuit het vliegtuig, met een vlotte en klantgerichte service. Wij bieden u de auto die u wenst voor de vakantieperiode en bieden u bij het vliegveld tevens de mogelijkheid de auto 24 uur per dag en zeven dagen per week op te halen of te retourneren. Wilt u een auto huren voor een zakelijk bezoek in de omgeving? Ook voor deze gelegenheden hebben wij de juiste auto voor u klaar staan.

Anne-Laurence Kilhofer
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.6 / 22   Beoordelingen

m.

Diese Rezenssion ist stellvertretend für das gesamte Unternehmen SIXT. Ich möchte mich hiermit für die unbürokratische und kundenserviceorientierte Lösung meines Anliegens bedanken. Aufgrund einer unverhorgesehenen Veränderung in meinem Reisevorhaben war ich gezwungen die kurz vorher getätigte Reservierung zu stornieren. Am Ende siegte die Menschlichkeit und ich darf die Fahrt ein anderes Mal antreten ... ganz sicher mit einem breiten Lächeln im Gesicht!!!

 

Herzlichen Dank

Viele Grüße

Enkelmann

Bruno G.

Le premier loueur de voitures depuis bien longtemps avec qui tout c'est bien passé. Pas de dégât imaginaire ni de plein de réservoir inutile facturé. Ça méritait un commentaire positif !

Cemil D.

Staff is perfect very friendly. The Cars are beatiful and clean.