basel city content
airport generic 14
Autoverhuur

Basel Luchthaven

Basel Luchthaven

Basel Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Euroairport, 4030 Basel


Telefoon: +41-848884444

GDS-Code: BSL

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:00

ZA:

07:30 - 22:00

ZO:

08:30 - 23:00

Vakanties:

08:30 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Vanuit Nederland een auto huren op Basel Airport (BSL)

Sixt biedt u de mogelijkheid eenvoudig en snel vanuit eigen land een auto te huren op Basel Airport in Zwitserland. Dit levert u uiteraard diverse voordelen op. De huurauto kan al voor u worden klaargezet wanneer u nog in het vliegtuig zit. Dit betekent dat u niet eerst nog ter plaatse op zoek hoeft te gaan naar een betrouwbare autoverhuur. U kunt de gewenste huurauto direct ophalen bij de Sixt autoverhuur op Basel Airport. Heeft u pas later een auto nodig en wilt u niet weer de drukte van het vliegveld in? Dat is ook geen probleem. Sixt heeft een tweede autoverhuur in Basel, op het adres Schwarzwaldallee 242, dat buiten de drukte van Basel Airport te vinden is. Wilt u hier een auto huren? Dan kunt u ook dit alvast regelen vanuit uw eigen woning, eenvoudig online een auto huren.

basel city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

De autoverhuur op Basel Airport biedt u vertrouwen

Sixt heeft sinds de oprichting van het bedrijf meer dan honderd jaar ervaring opgedaan. In de loop der jaren zijn er steeds meer locaties bijgekomen, zowel in Nederland als in Europa en zelfs ver daarbuiten. Door het succes van de goede dienstverlening heeft de verhuur steeds nieuwe kansen gekregen om meer locaties te openen, en inmiddels is het aantal uitgegroeid tot ruim vierduizend autoverhuurlocaties wereldwijd. U mag dan ook zeker niet anders verwachten dan een vriendelijke service en een betrouwbare dienstverlening. Het huren van een auto verloopt bij Sixt altijd zonder verrassingen achteraf, maar volledig helder, zowel voor als tijdens de verhuur. Het huren van een auto loopt dan ook altijd op rolletjes wanneer u de huur regelt via Sixt op Basel Airport of de andere locatie in Basel.

couple driving road

Een auto huren voor uw vakantie

Als u op vakantie gaat naar Zwitserland, dan kunt u vooraf aan uw reis al een auto huren op Basel Airport. Het vliegveld is altijd een drukke bedoening en het liefst wilt u er zo snel mogelijk vertrekken, om aan uw welverdiende vakantie te beginnen. Sixt helpt u snel op weg vanuit het vliegtuig, met een vlotte en klantgerichte service. Wij bieden u de auto die u wenst voor de vakantieperiode en bieden u bij het vliegveld tevens de mogelijkheid de auto 24 uur per dag en zeven dagen per week op te halen of te retourneren. Wilt u een auto huren voor een zakelijk bezoek in de omgeving? Ook voor deze gelegenheden hebben wij de juiste auto voor u klaar staan.

Anne-Laurence Kilhofer
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 100   Beoordelingen

Ulrich W.

very quick and supportive service. The station is located close to the arrival gate and the cars are just a few meters away for pickup. It is a very handy location with very friendly and supportive people! Thank you, SIXT!

vincent c.

Très bon accueil, aidant et sympathique!

 

(Translated by Google)

Very welcome, helpful and friendly!