bern city content
Bern Luchthaven

Bern Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport, 3123 Belp

GDS-Code: BRN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bern Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Bern Luchthaven

Wanneer u binnenkort naar deze mooie Zwitserse stad reist, is het een goed idee om een auto te huren bij Bern Luchthaven bij autoverhuur Sixt. Bij het reserveren kiest u de categorie die u het meest aanstaat. Een specifiek model kunnen wij niet garanderen, maar u krijgt altijd een auto die bij de aangegeven groep hoort. Dit kan bijvoorbeeld een stationwagen, SUV of cabrio zijn.

bern city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Ga voor optimaal comfort met autoverhuur Sixt

Natuurlijk geniet u op uw reis het liefst van optimaal comfort. Reserveer uw auto bij Sixt via de website, per e-mail of telefonisch. Natuurlijk is het ook mogelijk om een auto te huren bij Bern Luchthaven via onze app. Doordat onze autoverhuur bij het vliegveld gevestigd is, verliest u nog geen minuut aan tijd. De luchthaven, ook wel aangeduid met de afkorting BRN, ligt op slechts 10 km van de stad verwijderd. Het kost u ongeveer een halfuur om in het centrum te komen. Stippel wel even van tevoren de route uit. Het kan zijn dat u onderweg een tolweg tegenkomt. Het personeel op de locatie kan u hier alles over vertellen.

service city country

Ontspannen op stap met een huurauto

De oude binnenstad van Bern staat op de lijst van wereldcultuurgoederen van de Unesco en dat is niet zonder reden. Waarschijnlijk is er in Europa geen stad te vinden waarbij het originele karakter van de oude stad zo goed bewaard is gebleven. Het stadswapen van Bern is een beer en nog steeds is de stad verbonden met dit bijzondere dier. U mag een bezoek aan de Bärengraben, waar vandaag de dag beren zich laten voederen met wortels dan ook niet overslaan. De Aare die door de stad stroomt is in alle seizoenen bijzonder fotogeniek en in de zomermaanden geschikt voor vele uurtjes zwemplezier.