airport generic 17
Bacau Luchthaven

Bacau Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Str. Aeroportului nr. 1, 600324 Bacau

GDS-Code: BCM

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 17:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bacau Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Bacau Luchthaven

Een auto huren bij Sixt autoverhuur op Bacau Luchthaven is een uitkomst, want Roemenië is groot en uitgestrekt, en het openbaar vervoer buiten de grote steden is niet goed. Als u thuis de formaliteiten heeft geregeld, liggen de sleutels voor u klaar en hoeft u alleen nog maar in te stappen. Laat u anders helpen aan de balie van Sixt. In elke categorie vindt u een huurauto. Mercedes, BMW en Audi zijn veel gevraagde merken, maar houdt u er wel rekening mee dat een groot gedeelte van de streek rond Bacau niet geasfalteerd is. Een stevige wagen geniet daarom wellicht de voorkeur.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Service van Sixt bij de autoverhuur op Bacau Luchthaven

Het vriendelijke personeel van Sixt autoverhuur op Bacau Luchthaven informeert u over de streek, en vertelt u welke huurauto het beste aansluit bij uw behoefte. Kinderstoeltjes en navigatie apparatuur zijn accessoires die u kunt bijbestellen. Zo gaat u dankzij onze autoverhuur goed voorbereid op weg!

girl passenger mirror car

Een auto huren om Bacau en omgeving te verkennen

Wanneer u heeft besloten een auto te huren bij Bacau Luchthaven, rijdt u rechtstreeks naar Bacau in het Roemeense district Moldavië. Bacau is een oude universiteitsstad, vol met bezienswaardige architectuur. Er zijn veel gotische kerken, maar ook het Precista klooster mag niet vergeten worden. Achter het klooster ligt een prachtige historische ruïne. In een van de vele sfeervolle restaurantjes geniet u van de traditionele ciorba en een uitmuntende lokale wijn! Een ontdekkingstochtje over de Karpaten met de picknickmand in de achterbak van uw huurauto is een prima manier om van het landschap te genieten. Wees wel voorzichtig, want in dit deel van Europa leven de wolven en de beren nog in het wild!