airport generic 5
Cluj-Napoca Luchthaven

Cluj-Napoca Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Traian Vuia Street. No.149, 400397 Cluj Napoca

GDS-Code: CLJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 19:00

ZA:

11:30 - 16:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Cluj-Napoca Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Cluj-Napoca Luchthaven

U haalt alles uit uw verblijf in Cluj Napoca door een auto te huren bij Sixt op Cluj Napoca Luchthaven. Met een huurauto heeft u de vrijheid om te gaan en te staan waar u maar wilt. Als u op vakantie bent in deze Roemeense regio, dan bezoekt u op comfortabele alle interessante bezienswaardigheden. Ook voor zakelijke doeleinden is een huurauto van Sixt autoverhuur de ideale oplossing om optimaal mobiel te zijn tijdens uw verblijf. Het aanbod aan voertuigen bij onze autoverhuur varieert van de meest simpele Opel Corsa tot de super-de-luxe BMW 3-serie. Mocht het specifieke model niet aanwezig zijn, dan garanderen wij een vergelijkbaar model uit dezelfde klasse van een ander merk.

airport generic 5
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Auto huren op Cluj Napoca Luchthaven met vlotte service

Op Cluj Napoca Luchthaven huurt u eenvoudig een auto door uw reservering telefonisch of via de mobiele app op uw smartphone door te geven. Op het moment dat u aankomt hoeft u niet in een lange rij te staan, maar wordt u direct naar uw auto gebracht. Uw auto staat klaar met de extra's die u van tevoren heeft aangevraagd zoals babyzitje, navigatie en winterbanden. Op Cluj Napoca Luchthaven kunt u uw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen en wegbrengen.

city business

Cluj Napoca ontdekken met een huurauto van Sixt

De stad Cluj Napoca en omgeving ontdekken is het comfortabelst met Sixt autoverhuur. Bezoek bijvoorbeeld de Sint-Michiel kerk, ga shoppen in de Luliu Maniu straat of pak een terrasje op het Museumplein. Daarnaast zijn er net buiten de stad ook genoeg plekken die u vooral met de auto gemakkelijk kunt bereiken zoals de Turdakloof of het nationaal park Apuseni. Kortom, genoeg redenen om goedkoop een auto te huren op Cluj Napoca Luchthaven!