airport generic 17
Targu Mures Luchthaven

Targu Mures Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroportul Int. Transilvania, 547612 Targu Mures

GDS-Code: TGM

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 17:30

ZA:

10:00 - 14:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Targu Mures Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Targu Mures Luchthaven

Ook in Roemenië kunt u goedkoop een auto huren op Targu Mures luchthaven bij Sixt autoverhuur. Gun uzelf volledige vrijheid tijdens uw verblijf in Targu Mures en trek eropuit met een huurauto. Op onze locatie op Targu Mures luchthaven bieden wij een groot assortiment aan voertuigen aan waarmee u in alle vrijheid rondtrekt in de omgeving van Targu Mures. Wat dacht u bijvoorbeeld van een BMW 3-serie, een Ford Kuga terreinwagen of een Renault Traffic busje? Afhankelijk van uw behoefte kiest u het model dat het beste bij u past. Wij verhuren overigens altijd een bepaalde voertuigcategorie en garanderen nooit een specifiek merk of model.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Geen zorgen met Sixt

Een auto huren op Targu Mures luchthaven bij onze autoverhuur betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer tijdens uw vakantie of zakentrip. Het enige dat u hoeft te doen is het plaatsen van een reservering, telefonisch of via de app, en wij zorgen voor de rest. Op het moment dat u aankomt op Targu Mures luchthaven staat uw huurauto klaar met de extra's die u heeft aangevraagd. Hierbij kunt u denken aan navigatie, winterbanden en babystoeltjes. U kunt verder 24/7 bij ons terecht om uw auto op te halen of weer in te leveren na gebruik.

city business

Auto huren in Roemenië voor comfortabel verblijf

Met een huurauto van Sixt autoverhuur bent u verzekerd van een comfortabel verblijf in hartje Roemenië. Deze historische Transsylvanische stad heeft een mooi stadscentrum met als middelpunt het cultuurpaleis. Vanuit Targu Mures kunt u tal van interessante trips maken zoals en uitstapje naar Reghin, dat ongeveer dertig kilometer ten noorden van de stad ligt. U kunt hier een bezoekje brengen aan het openluchtmuseum, de Duitse kerk en het Kalabér László eiermuseum.