airport generic 24
airport generic 15
AUTOVERHUUR
Boekarest Luchthaven
Boekarest Luchthaven

Boekarest Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Calea Bucurestilor 224E, 075150 Otopeni


Telefoon: +40-21-9400

GDS-Code: OTP

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren bij Boekarest Luchthaven

Beste klant, welkom bij Sixt autoverhuur Boekarest Airport. We heten u van harte welkom, en staan u graag te woord wanneer u vragen heeft of bij het uitzoeken en overhandigen van de huurauto. Een goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in de vaandel. We bieden u dan ook alleen de beste en nieuwste modellen auto`s aan, zodat u onderweg geen problemen zult hebben. Een auto huren kan voor elke gelegenheid, of het nu voor vakantie in of rondom Boekarest is of u voor een zakenreis een auto wilt huren, wij hebben altijd een auto op het vliegveld klaarstaan die bij u past. Een auto huren is snel en gemakkelijk thuis te regelen of op Boekarest Airport. Ons team kijkt er naar uit om u te verwelkomen op Boekarest Airport.

Om een auto te huren bij Boekarest Luchthaven gaat u natuurlijk naar Sixt autoverhuur. Wij zijn een betrouwbare partner op dit gebied en bij ons bent u verzekerd van een goede en veilige auto. Al onze modellen zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en worden uiteraard uitstekend onderhouden. Bij het reserveren kiest u voor de categorie van uw keuze. Een specifiek model kunnen wij niet garanderen, maar wij zorgen altijd voor een auto die past in de groep die u gekozen heeft. In deze stad kan dit bijvoorbeeld een stationwagen, SUV, sportwagen of cabrio zijn.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De service van Sixt

Onze autoverhuur maakt het u graag gemakkelijk en dat blijkt onder andere uit het gemak van het reserveren. Dit kan heel eenvoudig via de website, telefonisch of per e-mail. Natuurlijk staat ook onze app altijd tot uw beschikking. Henri Coanda International Airport staat beter bekend als Otopeni Airport. Het is genoemd naar de wijk van de stad waar het vliegveld gelegen is, en de code is dan ook OTP. Van het vliegveld naar het centrum bedraagt de afstand nog geen 20 km en het kost u circa drie kwartier om hier te komen.

girls friends car

Met een huurauto eropuit in Bucharest en omgeving

Bucharest is misschien een beetje een ondergesneeuwde bestemming, maar de stad heeft heel veel cultuur te bieden. Veel zaken zijn bewaard gebleven en de geschiedenis van de stad gaat terug tot de middeleeuwen. Curtua Veche is het oude koninklijke hof, gebouwd in de 15de eeuw. In het gedeelte wat overgebleven is, is heden ten dage een museum gevestigd. Wanneer u deze plaats bezoekt, bent u bij de wijk Lipscani, het oude centrum van de stad. Hier zijn gezellige smalle straten, kleine boetiekjes en heel veel restaurants te vinden. Vooral 's avonds bruist het hier van het leven. Wilt u echt iets indrukwekkends zien? Bezoek dan het Parlementspaleis, in opdracht van Ceausescu gebouwd. Het gebouw zou onder de grond even groot zijn als boven de grond!