airport generic 20
airport generic 10
AUTOVERHUUR

Sibiu Luchthaven

Sibiu Luchthaven

Sibiu Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Soseaua Alba Iulia 73, 550052 Sibiu


Telefoon: +40-755-126988

GDS-Code: SBZ

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA:

12:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Eenvoudig een auto huren op Sibiu luchthaven

Wanneer u in een onbekend land een auto huurt, wilt u er natuurlijk graag zeker van zijn dat deze auto ook daadwerkelijk betrouwbaar is. Goedkoop een auto huren bij Sibiu luchthaven (SBZ) kan bij Sixt autoverhuur. Bij onze vestiging kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stationwagen of een SUV. Een specifiek model kan niet gegarandeerd worden, maar u krijgt altijd een huurauto toegewezen die binnen de gekozen categorie valt. Daarnaast is het dankzij de 24-uursservice bij deze autoverhuur mogelijk om de auto op elk moment op te halen of in te leveren.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Van de luchthaven naar de stad

Het reserveren van een auto is heel eenvoudig. Dit kan niet alleen via de website of per e-mail, maar ook telefonisch of met behulp van de handige app. Zo kunt u overal vandaan uw huurauto reserveren. De vestiging van Sixt vindt u vlakbij de luchthaven van Sibiu. Vanaf daar is het nog ongeveer 3 km naar het hart van de stad. Voor het oude centrum zult u nog 2 km verder moeten rijden.

car city country2

Het mooie Roemenië

Sibiu staat bekend als een van de meest authentieke stadjes van Roemenië. Het oude centrum stamt al uit de middeleeuwen. Zo zijn er verspreid over de hele stad nog huizen te zien die gebouwd zijn in de 15e eeuw. De Lutherse Kathedraal is beslist een bezoekje waard. Verder is er nog het Muzeul National Brukenthal, ook gevestigd op diverse plaatsen in de stad. Dit betreft het paleis van de vroegere baronnen van Brukenthal. Op dit moment is er een prachtige schilderijenverzameling te bewonderen. Niet ver van de stad, op ongeveer 30 kilometer afstand, vindt u de Arena Platos, een skioord, waar in de koudere maanden naar hartenlust geskied kan worden. Een auto huren brengt alles dichtbij!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.6 / 5   Beoordelingen

Johannes H.

Nett, unkompliziert, parken gleich vor der Tür.

 

(Translated by Google)

Nice, uncomplicated, park right outside the door.