airport generic 24
Suceava Luchthaven

Suceava Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroportul Stefan cel Mare, 727475 Salcea

GDS-Code: SCV

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 17:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Suceava Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Suceava Luchthaven

Gaat u binnenkort naar Roemenië en wilt u een auto huren bij Suceava Luchthaven? Sixt autoverhuur helpt u graag op weg. Wij leveren een goede service en zorgen ervoor dat onze auto's in uitstekende staat zijn. Helaas kunnen we geen specifiek model garanderen, maar u kiest bij het reserveren voor een categorie. Bij deze locatie kiest u bijvoorbeeld voor een stationwagen of SUV. U krijgt altijd een auto toegewezen die binnen de categorie van uw voorkeur valt.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Gemakkelijk en snel een auto huren

Het reserveren van een auto is heel eenvoudig bij Sixt. Dit kan niet alleen via internet, telefonisch of door een mail te sturen, maar ook met behulp van onze handige app. Wanneer u deze downloadt, heeft u altijd een recent overzicht van uw reserveringen op zak. Onze autoverhuur is gelegen bij de luchthaven. Het kost u met de huurauto slechts een kwartier om vanaf het vliegveld in het centrum van de stad te komen.

couple smiling outdoors

Een stad van verrassende schoonheid

The Painted Monastry van Bucovina in Suceava is zeker een bezoekje waard. Het bijzondere gebouw staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Vooral met een een gids die uitleg kan geven over de verschillende beschilderingen kunt u genieten van deze bijzondere kunstwerken. Wilt u eens iets heel anders bekijken? Suceava heeft een museum dat geheel is gewijd aan beschilderde eieren. Het Leticia Orsivschi museum heeft een collectie van vele duizenden exemplaren die door de eigenaresse in de loop van vele jaren zijn verzameld. Een uitje vanuit de stad brengt u in een romantisch landschap waar eeuwenoude dorpjes liggen te dromen alsof de eeuwen aan hen voorbij zijn gegaan. Mooie natuur in een bosrijke omgeving maken van ieder autoritje een avontuur.