Bucharest

Auto huren Boekarest – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In welke stad u ook komt, een auto van autoverhuur Sixt zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent. Met plaatselijke verhuurbedrijven weet u het nooit zeker, maar bij ons bent u verzekerd van betrouwbaarheid. Onze autoverhuur in Boekarest kunt u in het centrum vinden aan de Calea 13 Septembrie, maar natuurlijk vindt u ons ook bij het vliegveld. De luchthaven ligt aan de rand van Boekarest, namelijk in Otopeni.

ALLE SIXT LOCATIES

GOEDKOPE EN BETROUWBARE AUTOVERHUUR IN BOEKAREST

Bij prijsvergelijking voor goedkope prijzen zult u er achter komen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Daarbij zijn wij niet alleen een goedkope autoverhuur, maar zorgen wij ook voor kwaliteit. Wij werken alleen met nieuwe auto's die nooit ouder zijn dan een halfjaar. We zijn op vele manieren bereikbaar. U kunt uw auto huren via het reisbureau, per telefoon, e-mail of zelfs via onze mobiele app. Een auto huren is dus ook nog eens heel eenvoudig! Een huurovereenkomst zorgt voor zekerheid voor beide partijen.

GOEDKOPE EN BETROUWBARE AUTOVERHUUR IN BOEKAREST
Bekijk meer Bekijk minder
DE VOORDELEN VAN EEN HUURAUTO IN BOEKAREST

DE VOORDELEN VAN EEN HUURAUTO IN BOEKAREST

Een auto huren in Boekarest kent vele voordelen. Zo kunt u makkelijk en snel op alle plaatsen komen. Boekarest is een historische stad, er zijn veel bezienswaardigheden. Denk maar aan het Plein van de Revolutie, waar nog steeds herdacht wordt dat er een einde kwam aan het communistische bewind. Verder zijn er prachtige gebouwen, zoals het Parlementspaleis, het Atheneum en het Cretlescupaleis. Een bijzonder museum is het dorpsmuseum, vergelijkbaar met ons Openluchtmuseum. Verder is de straat Lipscani absoluut een plaats waar u geweest moet zijn. Natuurlijk liggen deze plaatsen allemaal in Boekarest, maar de stad is zo groot dat de afstanden ook behoorlijk zijn. Het centraal station, Gara de Nord, ligt bijvoorbeeld ongeveer drie kilometer van deze straat verwijderd. De beste oplossing is een auto. En huren is dan goedkoper en betrouwbaarder dan steeds een taxi nemen. Verder is het verkeer binnen Boekarest vrij normaal. Er wordt relatief hard gereden en men toetert vaak, maar in principe gelden er dezelfde regels als in Nederland.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties