airport generic 24
airport generic 10
AUTOVERHUUR
Oradea Luchthaven
Oradea Luchthaven

Oradea Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aradi út 80, 410223 Oradea


Telefoon: +4-0742-106778

GDS-Code: OMR

Openingstijden

MA - VR:

10:00 - 17:00

ZA:

10:00 - 14:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren bij Oradea Luchthaven

U wilt goedkoop een auto huren op Oradea Luchthaven , voor uw verblijf in deze oostelijke stad van Roemenië? Een uitstekend idee, als u het bij Sixt doet. Wij bieden u namelijk veel keuze, voordeel en service. Wat dacht u van het feit dat u uw auto 24 uur per dag kunt ophalen op Oradea luchthaven? U maakt ter plekke een keuze uit de voertuigcategorieën zakelijke auto, SUV's of stationwagens. U beslist ook of u extra opties als winterbanden, navigatie of een automaat nodig heeft. U kunt het ook gewoon vanuit huis doen, voordat u vertrekt. U regelt dit via onze website of met onze gratis app, geschikt voor iPhone en Android.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De voordelen van Sixt autoverhuur

Bij Sixt autoverhuur mag u ervan uitgaan dat uw auto nooit ouder is dan een half jaar. Welke categorie en opties u ook mag kiezen, wij zorgen ervoor dat bij uw aankomst op Oradea Luchthaven een passende auto op u staat te wachten. Oradea Luchthaven ligt op 5 km afstand van de stad zelf. Oradea ligt dicht bij de grens met Hongarije en is een belangrijk industrieel en cultureel centrum. In de stad is veel te zien en te beleven, maar ook de omgeving is van een bijzondere schoonheid. Een auto huren op Oradea Luchthaven geeft u de vrijheid om dit mooie gebied te verkennen op de momenten die u het beste uitkomen.

couple beer bar

Oradea en omgeving verkennen met een huurauto

Oradea is een bloeiende universiteitsstad en kent een grote Hongaarse minderheid, wat de stad tweetalig maakt. De Rooms-katholieke kathedraal is bijzonder mooi en ook de orthodoxe Maankerk moet u zeker vanbinnen bekijken. Loop een dagje door de dierentuin of ga winkelen in de Vulturul Negru Palace Arcade, een prachtig gebouw in jugendstil. Door te kiezen voor autoverhuur bij Sixt kunt u ongestoord de binnenlanden verkennen. De natuurparken Parcul Natural Apuseni en het verderop gelegen Retezat Nationaal Park laten u kennismaken met de prachtige Roemeense natuur. Een auto huren via ons maakt uw verblijf in Roemenië onvergetelijk.