Amsterdam RAI

Amsterdam RAI AUTOVERHUUR

adres

Europaboulevard 2, 1078 RV Amsterdam

GDS-Code: AMS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

ZA:

08:00 - 13:00

ZO:

08:00 - 12:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren bij SIXT Amsterdam RAI

Een auto huren in Amsterdam RAI doe je bij SIXT voor luxe, gemak en voordeel. Kies je klasse, een gegarandeerd model of beproef je geluk met een geluksauto. Met een elektrische auto rij je duurzaam, een automaat maakt he je extra makkelijk. In compactere auto’s navigeer je soepel door de stad, met een ruimere stationwagen heb je meer plek voor passagiers en bagage. Handige extra’s als GPS of een extra bestuurder boek je snel en makkelijk bij. Zo ben je flexibel en vind je altijd de weg. Gaat voor langere afstanden je voorkeur uit naar diesel, dan kan dat ook.

Auto huren bij SIXT Amsterdam RAI

Wat maakt SIXT Amsterdam RAI zo speciaal?

Handige locatie: SIXT ligt vlakbij het conferentiecentrum RAI Amsterdam.

24/7 inleveren: breng je huurauto terug wanneer jou dit het beste uitkomt.

Ruim Premium aanbod: kies uit topklasse auto’s als AUDI, BMW, Jaguar en VW.

Betaalbare luxe: rij in nieuwe eersteklas auto’s en betaal economy prijzen.

SIXT's locatie op Amsterdam RAI

Volg zodra je Amsterdam nadert via de autosnelweg A1 (Amersfoort), A2 (Utrecht) of A4 (Den Haag) de richting RAI Amsterdam, dat je vindt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf deze afslag volg je de aangegeven route naar de parkeergarage RAI 1 – 6. Met openbaar vervoer reis je naar Station Amsterdam RAI en volgt de borden naar het RAI-complex, of je neemt tram 4 (halte Europaplein), metro 51 of bus 65. De SIXT vestiging vind je aan de voorkant van de RAI.

Ontdek Amsterdam met jouw huurauto

Een auto huren bij SIXT Amsterdam RAI betekent het beste van twee werelden, want je rijdt zo de stad in of uit. Amsterdam RAI is het grootse conferentiecentrum van Nederland met een volle kalender met evenementen als de Modefabriek, de KunstRAI en Masters EXPO. Binnen kwartier ben je op Schiphol of midden in het centrum van de stad, waar de Kalverstraat en het Rijksmuseum op je wachten.