Almere

Almere AUTOVERHUUR

adres

Spoordreef 20-38, 1315 GP Almere

GDS-Code: AMS

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 13:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

In Almere voordelig een auto huren

Snel en makkelijk in Almere een auto huren doe je via SIXT. Met een ruim aanbod premium auto’s is er voor iedere reis een passend voertuig te vinden, inclusief automaten en elektrische. Kies voor een compacte stadsauto voor de citytrip of ga voor een ruime station wagon als er meer passagiers meegaan. Denk aan de veiligheid van de kleinsten en boek als extra’s een kinderzitje bij. Geen tijd om te tanken? Dan tankt SIXT je huurauto voor een vaste prijs vol. Huur je gekozen auto online of via de app, of laat je verrassen door de geluksauto.

In Almere voordelig een auto huren

Wat maakt SIXT Almere zo speciaal?

Handige Locatie:

SIXT Almere ligt in het centrum, dichtbij het treinstation.

Kwaliteitsauto’s:

Selecteer je huurauto uit een ruime vloot met luxe voertuigen.

Klantenservice:

Kies voor later betalen met het gemak van kosteloze annulering.

Prijzen:

Premium modellen eersteklas auto’s voor economy prijzen.

SIXT Almere locatie

Kom je uit de richting Lelystad, Amsterdam of Amersfoort, volg dan de A6 en neem afslag 5 Almere stad. Sla linksaf naar de Veluwedreef. Na 2500m weer linksaf, volg de Cinemadreef en sla na 1000m linksaf en volg Hospitaaldreef. Sla op de rotonde rechtsaf naar de Spoordreef waar je SIXT op 50m na het zebrapad vindt aan de linkerkant. Wie met openbaar vervoer komt loopt vanaf treinstation Almere Centrum door de Stationsstraat richting het centrum. Ga na 200m via de Schrijversstraat richting de Spoordreef, waar je SIXT aan de overkant vindt.

Ontdek Almere met je huurauto

In Almere een auto huren betekent een van de mooiste natuurparken van Nederland binnen handbereik met de Oostvaardersplassen op twintig kilometer afstand. Of combineer een dagje winkelen in Almere Centrum met een bezoekje aan de outlets van Batavia stad. Verken het unieke polderlandschap, geniet van het water en laat je verbazen door moderne bouwwerken van beroemde architecten.