Côte d'Azur

Huur een auto in Côte d’Azur met SIXT

Ontdek de Côte d’Azur door een auto te huren bij SIXT. Je vindt bij ons de mooiste huurauto’s tegen een betaalbare prijs. Denk hierbij aan topmerken, zoals BMW en Mercedes-Benz. Je haalt jouw huurauto op bij één van onze vele vestigingen langs de Zuid-Franse kust, op het vliegveld of op het treinstation. Zo vind je ons bijvoorbeeld op het vliegveld van Nice (NCE) en op het treinstation van Toulon. Zodra je arriveert staan onze Engelssprekende medewerkers klaar om jou de weg op te helpen. Reserveer bij ons een huurauto om er zeker van te zijn dat jij het meeste uit jouw reis kunt halen. Welk voertuig past bij jou? Maak je de blits in een Luxe Sportmodel of ga je voor comfort in jouw SUV?

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Côte d’Azur

Huur een auto in Côte d’Azur om te kunnen genieten van een flexibele reis. Voel je vrij wanneer je je gemakkelijk kunt verplaatsen in een huurauto. Heb jij altijd al een Cabrio gewild? Of ga je liever voor een Compact model die je gemakkelijk overal kunt parkeren? Je huurt jouw voertuig bij SIXT al vanaf eendagshuur tot aan langetermijnverhuur. Zo kun je wekenlang het gevoel hebben dat dit écht jouw auto is. Aangezien veiligheid voorop staat is het bij ons ook mogelijk om een dekkingspakket bij te boeken, zodat je altijd met een gerust hart de weg op gaat.

SIXT diensten in Côte d’Azur

Handige tips bij bezoek aan Côte d’Azur

One-way huur:

One-Way verhuringen zijn zowel binnen Frankrijk als binnen Europa tegen een vergoeding mogelijk.

Flexibele huuropties:

dankzij onze Flexi Retourgarantie heb je de vrijheid om het voertuig op elk moment, ongeacht de huurovereenkomst, terug te brengen.

Kinderzitjes:

SIXT biedt de mogelijkheid voor het bijboeken van zowel kinder- als babystoeltjes aan.

Beste plekken om te bezoeken in Côte d’Azur

  • Monaco: Een must visit is natuurlijk Monaco. Deze badplaats staat bekend om haar beroemde casino, jaarlijkse Grand Prix van de Formule 1 en heerlijke stranden. Je spot hier de meest prominente jachten en kunt genieten van extravagante bewoners.
  • Niza: Een soortgelijke stad is Nice. Maak jouw weg over de beroemde Promenade des Anglais en geniet van het oude centrum van de stad. Met een cabriolet geniet je van de zeebries terwijl je de stad ontdekt.

Tips voor Côte d’Azur in de winter

Na het hoge toerismegehalte in de zomer is het een verademing om de Cote d’Azur ’s winters te bezoeken. De temperaturen lopen hier wat terug tot een gemiddelde van 12 graden. In dit seizoen maken de luxe jachten in de haven plaats voor de oude vissersbootjes. St. Tropez krijgt een cozy look wanneer de kerstlichtjes de boulevard oplichten en er kan hier zelfs geschaatst worden op de Place des Lices.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties