Saint-Tropez

Saint-Tropez AUTOVERHUUR

adres

Rue du 11 Novembre 1918-Bat A , 83990 St. Tropez

GDS-Code: LTT

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

09:30 - 18:00

ZO:

10:00 - 16:00

Vakanties:

10:00 - 16:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Saint-Tropez

Wat maakt de SIXT autoverhuur in Saint-Tropez speciaal?

24-uurs teruggave:

Lever jouw huurauto weer in wanneer het jou uitkomt.

Keuze uit een luxe vloot:

Val op met één van de topmerken, zoals Audi of BMW.

Engelssprekende service:

Onze vriendelijke klantenservice is 24/7 beschikbaar.

Betaal later:

Zo kun jij jouw boeking op ieder moment kosteloos wijzigen.

Saint-tropez auto huren

Ga heerlijk flaneren langs de Franse Côte d’Azur en hoe doe je dat hier nu beter dan door in een mooie auto rond te rijden door Saint-Tropez? Huur daarom bij aankomst in Frankrijk snel jouw auto bij SIXT autoverhuur in Saint-Tropez. Maak kennis met de Franse Rivièra in één van de luxe en nieuwe sedans, stationwagens of geniet van de zon in een cabrio. Personaliseer je boeking door een navigatiesysteem bij te boeken of door ervoor te kiezen de auto met volle tank op te halen en met lege tank terug te brengen.

 

Saint-tropez auto huren

SIXT vestiging in Saint-Tropez

Het SIXT kantoor van de autoverhuur in Saint-Tropez is gelegen op een herkenbare locatie dichtbij de haven aan de Rue du 11 Novembre 1918. Hier zal één van de SIXT medewerkers jou naar jouw huurauto brengen. Je kunt de auto op dezelfde plek inleveren als waar je deze ophaalt. Dit kan 24/7, zodat jij tot op het allerlaatste moment alles uit jouw reis kunt halen en kan genieten van jouw vrijheid aan de Côte d’Azur.

Ontdek Saint-Tropez met jouw huurauto

Wil je een dagje de omgeving van Saint-Tropez verkennen? Dan mag een roadtrip langs de prachtige stranden van deze stad niet ontbreken. Aanschouw de schoonheid van het favoriete strand van de locals ‘Les Canebiers’ of geniet van een vers visje in één van de restaurants op het uitgestrekte strand ‘Pampelonne’. Zie ‘s avonds in Saint-Tropez de zon in het water van de oude haven zakken.