cannes top
Cannes Treinstation SNCF

Cannes Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

adres

8 bis Place de la Gare, 06400 Cannes

GDS-Code: CEQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 17:00

Vakanties:

08:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Cannes Treinstation SNCF

Goedkoop een auto huren in Cannes

Op zoek naar een betrouwbare autoverhuur in Cannes? Dan bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk niet alleen onze Best Price-garantie, maar we zorgen ook voor goed onderhouden wagens. De auto's in onze vloot zijn gemiddeld zo'n 3 maanden oud. Verder kunt u natuurlijk kiezen voor allerlei praktische extra's bij onze autoverhuur in Cannes. Reist u met kinderen, dan is het bijvoorbeeld noodzakelijk om over een veilig kinderzitje te beschikken. Gaat u in de wintermaanden naar Cannes, dan wilt u misschien over winterbanden en sneeuwkettingen kunnen beschikken. En bent u niet bekend in de omgeving, dan is een navigatie onmisbaar. 

cannes top
Bekijk meer Bekijk minder
Cannes city header

Sixt reistip: Cannes

Gaat u binnenkort een kijkje nemen in deze Franse stad? Wellicht gaat u het beroemde filmfestival bezoeken. Ook in de andere periodes van het jaar zult u zich echter niet vervelen. De plaats is gelegen aan de Côte d'Azur, waardoor u zeker kunt genieten van de Middellandse Zee. Wat dacht u van een bezoek aan de Lérins-eilanden? Bezoekt u graag markten, dan is de Marche Forville beslist een aanrader. Verder kunt u ook gemakkelijk eropuit in de omgeving wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Cannes. Ideaal wanneer u een stukje natuur wilt bewonderen of wanneer u zakelijke afspraken heeft in plaatsen in de omgeving van Cannes. De verbindingen voor het openbaar vervoer zijn op het Franse platteland vaak niet ideaal. Met een huurauto kunt u dus veel tijd besparen. Sixt ziet u graag in Zuid-Frankrijk!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 145 Beoordelingen

Caroline D.

Super expérience ! Nous avons eu la chance d’être surclassés. Excellent accueil et très bons conseils. Merci à Bastien et Baptiste pour notre virée en Z4 !

Isabelle C.

Excellent accueil et service parfait. Remerciements en particulier à Michaël qui s’est montré très à l’écoute et très professionnel.

Je recommande cette agence où le sens du service n’est pas qu’une promesse mais bien une réalité et où les tarifs sont en plus très compétitifs.

Charlotte D.

Toujours agréable de louer avec Sixt , rapidité , efficacité . Merci