cannes top
Autoverhuur
Cannes
Cannes Treinstation SNCF
information
Kaart

Cannes Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

8 bis Place de la Gare, 06400 Cannes

Openingstijden

MA - ZA:

08:00 - 13:00

14:00 - 18:00

ZO:

09:00 - 13:00

Vakanties:

09:00 - 13:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
cannes top

Goedkoop een auto huren in Cannes

Op zoek naar een betrouwbare autoverhuur in Cannes? Dan bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk niet alleen onze Best Price-garantie, maar we zorgen ook voor goed onderhouden wagens. De auto's in onze vloot zijn gemiddeld zo'n 3 maanden oud. Verder kunt u natuurlijk kiezen voor allerlei praktische extra's bij onze autoverhuur in Cannes. Reist u met kinderen, dan is het bijvoorbeeld noodzakelijk om over een veilig kinderzitje te beschikken. Gaat u in de wintermaanden naar Cannes, dan wilt u misschien over winterbanden en sneeuwkettingen kunnen beschikken. En bent u niet bekend in de omgeving, dan is een navigatie onmisbaar. 

Meer
Cannes city header
Sixt reistip: Cannes

Gaat u binnenkort een kijkje nemen in deze Franse stad? Wellicht gaat u het beroemde filmfestival bezoeken. Ook in de andere periodes van het jaar zult u zich echter niet vervelen. De plaats is gelegen aan de Côte d'Azur, waardoor u zeker kunt genieten van de Middellandse Zee. Wat dacht u van een bezoek aan de Lérins-eilanden? Bezoekt u graag markten, dan is de Marche Forville beslist een aanrader. Verder kunt u ook gemakkelijk eropuit in de omgeving wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Cannes. Ideaal wanneer u een stukje natuur wilt bewonderen of wanneer u zakelijke afspraken heeft in plaatsen in de omgeving van Cannes. De verbindingen voor het openbaar vervoer zijn op het Franse platteland vaak niet ideaal. Met een huurauto kunt u dus veel tijd besparen. Sixt ziet u graag in Zuid-Frankrijk!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 35   Beoordelingen

Gábor M.

Fast and helpfull staff. Good location. Be carefull when drive in or out from the parking house - very narrow and slippy way!!

Sebastien P.

Merci pour votre accueil

Le prix de la location super correct

Et le véhicule au top Mercedes E220 dernier cri avec le pack AMG

J'ai fait un peu plus de 3000kms du pur plaisir Merci encore et à bientôt

Raymond H.

Le personnel est très agréable, le lieu est facile d'accès, je recommande