toulon city content
Autoverhuur
Toulon
Toulon Treinstation SNCF
information
Kaart

Toulon Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Place de l'Europe, 83000 Toulon

Openingstijden

MA - DO:

08:30 - 19:00

VR:

08:30 - 20:00

ZA:

09:00 - 19:00

ZO:

10:00 - 19:00

Vakanties:

10:00 - 19:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
toulon city content

Een auto huren bij Toulon Station

Onze vestiging bij Toulon Station is zeven dagen per week geopend. Ook op feestdagen staan wij graag voor u klaar. Sixt autoverhuur is gevestigd op loopafstand van het Station, middenin het centrum van Toulon. De openingstijden variëren per dag, maar doorgaans zijn wij geopend tot minimaal zeven uur in de avond. Het is ook mogelijk om op afspraak uw auto op te halen of in te leveren buiten de openingstijden. Sixt is niet alleen goedkoop, maar ook sterk servicegericht. Zo kunt u kiezen voor een extra bestuurder wanneer u van plan bent om grote afstanden af te leggen. Als u met kinderen reist, kunt u kiezen voor een kinderzitje, zodat ook uw kind veilig met u kan meerijden. Kies zelf het type auto dat het beste bij u past. Een automaat, een sportauto, een dieselauto of toch dat handige busje? Autoverhuur Sixt regelt het voor u!

Meer
woman car street
Huur een auto in Toulon

Maak kennis met Frankrijk door op stap te gaan met een huurauto. Een auto huren op Toulon Station biedt u de mogelijkheid om dit kleine stukje van Frankrijk op een ontspannen manier te ontdekken. Bekijk het beroemde Place de Liberté met eigen ogen of geniet van een mooie voorstelling in het Théâtre Liberté. Meer een cultuurproever? Ook het Musee National de la Marine is vlakbij het station. Een navigatiesysteem behoort tot de opties. We heten u graag welkom bij onze autoverhuur in deze mooie Franse stad!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.6 / 30   Beoordelingen

Maxime H.

employés sympathiques et compétents, très bon service et prix compétitifs. A mon avis le meilleur loueur pour ceux qui recherche des voitures sympa à conduire sans que ça vous coûte un bras...

Ivan K.

Véhicule réserver pas disponible je vous surclasse monsieur pas de soucis...

J’été parti sur un Skoda ou un x-trail et je repars entre discovery sport 2017 ...

à part ça accueil au top de la part de Loïc (si je me souviens bien) bien conseiller très poli avenant je l'ai trainer sur le parc pour voir le véhicule ce qu'il a fait sans râler...

Et pour le retour j'ai eu droit à la sublime Marion. Calme ....calme

Pareil pour le retour véhicule vérifier ras...une petite discute sur le trottoir et voilà jusqu'à ma prochaine réservation à Toulon continuez comme ça bravo à l'équipe de sixt de Toulon gare.