toulon city content
Toulon Treinstation SNCF

Toulon Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

adres

Place de l'Europe, 83000 Toulon

GDS-Code: TLN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

09:00 - 18:30

ZO:

10:00 - 18:30

Vakanties:

10:00 - 18:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Toulon Treinstation SNCF

Een auto huren bij Toulon Station

Onze vestiging bij Toulon Station is zeven dagen per week geopend. Ook op feestdagen staan wij graag voor u klaar. Sixt autoverhuur is gevestigd op loopafstand van het Station, middenin het centrum van Toulon. De openingstijden variëren per dag, maar doorgaans zijn wij geopend tot minimaal zeven uur in de avond. Het is ook mogelijk om op afspraak uw auto op te halen of in te leveren buiten de openingstijden. Sixt is niet alleen goedkoop, maar ook sterk servicegericht. Zo kunt u kiezen voor een extra bestuurder wanneer u van plan bent om grote afstanden af te leggen. Als u met kinderen reist, kunt u kiezen voor een kinderzitje, zodat ook uw kind veilig met u kan meerijden. Kies zelf het type auto dat het beste bij u past. Een automaat, een sportauto, een dieselauto of toch dat handige busje? Autoverhuur Sixt regelt het voor u!

toulon city content
Bekijk meer Bekijk minder
woman car street

Huur een auto in Toulon

Maak kennis met Frankrijk door op stap te gaan met een huurauto. Een auto huren op Toulon Station biedt u de mogelijkheid om dit kleine stukje van Frankrijk op een ontspannen manier te ontdekken. Bekijk het beroemde Place de Liberté met eigen ogen of geniet van een mooie voorstelling in het Théâtre Liberté. Meer een cultuurproever? Ook het Musee National de la Marine is vlakbij het station. Een navigatiesysteem behoort tot de opties. We heten u graag welkom bij onze autoverhuur in deze mooie Franse stad!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.6 / 145 Beoordelingen

KAHOUACH H.

Accueil très sympathique et travail bien fait

Saroushe 7.

Personnel très agréable à l'arrivée

J'avais demander une voiture avec un grand coffre nous avons été surclassés

Remise de clés dans la boite a clé tres pratique car train très tot le matin

Nous repasserons par Sixt pour notre prochaine location

L'Atelier B.

Accueil très sympa pour le spot Toulon En revanche difficultés de récupérer un avoir valable jusqu'au 31 décembre ! Le centrale reste complexe.