Antibes Treinstation

Antibes Treinstation AUTOVERHUUR

adres

Gare SNCF Place Pierre Semard, 06600 Antibes

GDS-Code: XAT

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Antibes Treinstation

Wat maakt een auto huren op Antibes treinstation speciaal?

Centrale ligging:

de locatie is goed bereikbaar en eenvoudig te vinden.

24-uurs teruggave service:

lever de auto in wanneer het jou het beste uitkomt.

Lage prijzen:

tegen scherpe prijzen heb je de keuze uit verschillende voertuigen.

Beschikbaarheid van topmerken:

huur één van onze grote merken, zoals BMW en Audi.

Antibes treinstation auto huren

Wil je genieten van alle vrijheden aan de Franse Rivièra? De SIXT autoverhuur Antibes treinstation is elke dag van het jaar geopend en je kunt de auto 24 uur per dag weer inleveren. Wil je bij aankomst geen tijd kwijt zijn aan administratieve afhandelingen, dan kun je van te voren telefonisch of online de auto reserveren en rijd jij in Antibes direct weg met jouw huurauto. Op deze locatie vind je sedans, stationwagens, bestelwagens en SUV’s en kun je kiezen uit verschillende extra’s zoals schade- en diefstaldekking, een navigatiesysteem, kinderzitjes en voor ritten naar het buitenland.

Antibes treinstation auto huren

SIXT vestiging op Antibes treinstation

Vlakbij het Antibes treinstation kun jij jouw huurauto zowel eenvoudig ophalen als weer inleveren. Je vindt de ophaallocatie in het centrum in het midden van de Boulevard Albert 1er, in de richting van het strand, op loopafstand van het treinstation van Antibes. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de auto buiten openingstijden op te halen. De parkeerplaats waar je de auto 24 uur per dag terug kan brengen, bevindt zich op Q-Park Poirier, verdieping -4. Je kunt de sleutels achterlaten in de daarvoor bestemde box op verdieping -2 naast de uitgang.

Ontdek Antibes en omgeving met jouw huurauto

Met het huren van een auto bij SIXT in Antibes ervaar jij de vrijheid om de 25 kilometer lange kustlijn van Antibes te ontdekken. Van lange zandstranden tot geheime pareltjes en van kiezelstranden tot ruige rotsformaties; met de auto laat jij je verrassen door legio mooie stranden en de helderblauwe zee van Antibes.