Prijs weergeven

Home >>  >>  

MINI Cabrio huren

Sixt maakt het MINI Cabrio huren nu wel heel erg gemakkelijk en voordelig! Een MINI is natuurlijk een juweeltje op zich, een opvallende trendy auto die gezien mag worden! Daarnaast rijdt de MINI ook nog eens ontzettend lekker. Bent u op zoek naar een degelijke, maar tegelijk een modern en hip uitziende auto? Kies dan voor de MINI autoverhuur van Sixt! U kunt ons vinden op verschillende locaties in het land. In bijna alle grote steden zijn wij vertegenwoordigd. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen of Maastricht? Het maakt niet uit. Sixt staat voor u klaar!

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Cabrio
  • Bijrijder mogelijk
MINI Cabrio huren
Momenteel niet beschikbaar

Een scherp geprijsde MINI Cabrio huren

U kunt een MINI huren voor zakelijk gebruik, maar de MINI Cabrio is natuurlijk nog veel leuker voor privé gebruik! Ziet u het al voor zich? In de cabrio de weg op, wind door de haren, lekker vrij! U zult zeker veel bekijks krijgen! Misschien bent u van plan om met een groep mensen op stap te gaan, bijvoorbeeld voor een teamuitje of een bruiloft. In de MINI Cabrio doe u dat in stijl! Bij Sixt hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook van mening dat onze autoverhuur service het huren van een auto eenvoudig moet houden, zodat u snel de weg op kunt. Een MINI Cabrio huren regelt u dan ook zeer gemakkelijk via de website, de speciale iPhone of BlackBerry app, telefonisch of bij de Sixt Quick-Check-In Terminal. U mag natuurlijk altijd bij één van onze service locaties langskomen, onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Onze service locaties vind u op centraal gelegen plaatsen, zoals een station of een vliegveld.

Sixt is uw betrouwbare autoverhuur service, waar u ook bent!

Een MINI Cabrio huren bij Sixt is naast voordelig ook nog eens een zeer betrouwbare autoverhuur service. U kunt snel over uw MINI Cabrio beschikken en na gebruik levert u de auto weer gemakkelijk in. Plaats nu uw reservering voor uw eigen MINI Cabrio bij de autoverhuur service van Sixt en wees een stijlvolle weggebruiker!

Andere MINI modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren