Prijs weergeven

MINI Countryman huren

Het mooie van een reis maken, is dat u in sommige gevallen een huurauto nodig hebt. Dat geeft u de gelegenheid om eens een trendy exemplaar als de MINI Countryman te proberen. Het is een heerlijke auto om mee over de boulevard van een badplaats te rijden.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
MINI Countryman huurauto

Maar ook een langere rit op een toeristische route is het met de MINI Countryman een groot plezier. Verder is de auto lekker ruim. U kunt dus ook als u met meerdere personen op reis gaat, gerust deze auto huren bij onze autoverhuur.

Een MINI Countryman model huren voor fun en veiligheid

Wie aan de MINI denkt, ziet misschien nog het olijke autootje van vroeger voor zich. De MINI Countryman vaagt dat imago helemaal weg. Deze huurauto is namelijk een SUV. Bovendien is de MINI Countryman zeer stijlvol en dynamisch vormgegeven. En ook als u veiligheid belangrijk vindt, kunt u gerust een MINI Countryman huren. Verschillende technische snufjes zorgen ervoor dat de MINI Countryman extra zekerheid biedt en daardoor ook stabieler en prettiger rijdt. Een moderne auto zoals de MINI Countryman huren is dus, ook als u van degelijkheid houdt, een goed idee.

Sixt: voor het huren van de juiste auto

Een MINI Countryman model huren kunt u net zo snel en stijlvol regelen als de auto zelf is. U bezoekt gewoon onze website en boekt het voertuig of komt langs bij een van onze vestigingen voor autoverhuur. Maar ook kunt u het MINI Countryman model heel eenvoudig telefonisch via ons callcenter reserveren of met een van onze mobiele apps. Hoewel wij er alles aan zullen doen om het MINI Countryman model voor u te verzorgen, kunnen wij helaas niet garanderen dat deze auto aan u overhandigd wordt. Maar Sixt zal u altijd een vervangend voertuig geven, die uit dezelfde klasse komt. Regelt u daarom gerust vandaag nog bij ons uw auto voor uw vakantie of zakenreis.

Andere MINI modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw verhuurstation, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren