Mini Countryman huren

MINI Countryman huren

Het mooie van een reis maken, is dat je in sommige gevallen een huurauto nodig hebt. Dat geeft je de gelegenheid om eens een trendy exemplaar als de MINI Countryman te proberen. Het is een heerlijke auto om mee over de boulevard van een badplaats te rijden. Maar ook een langere rit op een toeristische route is het met de MINI Countryman een groot plezier. Verder is de auto lekker ruim. Je kunt dus ook als je met meerdere personen op reis gaat, gerust deze auto huren bij SIXT.

Mini Countryman huren
of vergelijkbaar (ICAR)
mini countryman 5d grey 2017
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

Een MINI Countryman model huren voor fun en veiligheid

Wie aan de MINI denkt, ziet misschien nog het olijke autootje van vroeger voor zich. De MINI Countryman vaagt dat imago helemaal weg. Deze huurauto is namelijk een SUV. Bovendien is de MINI Countryman zeer stijlvol en dynamisch vormgegeven. En ook als je veiligheid belangrijk vindt, kun je gerust een MINI Countryman huren. Verschillende technische snufjes zorgen ervoor dat de MINI Countryman extra zekerheid biedt en daardoor ook stabieler en prettiger rijdt. Een moderne auto zoals de MINI Countryman huren is dus, ook als je van degelijkheid houdt, een goed idee.

SIXT: voor het huren van de juiste auto

Een MINI Countryman model huren kun je net zo snel en stijlvol regelen als de auto zelf is. Je bezoekt gewoon onze website en boekt het voertuig of je boekt 'm via onze SIXT app. Hoewel wij er alles aan zullen doen om het MINI Countryman model voor je te verzorgen, kunnen wij helaas niet garanderen dat deze auto aan jou overhandigd wordt. Maar SIXT zal je altijd een vervangend voertuig geven, die uit dezelfde klasse komt. Regel daarom gerust vandaag nog bij ons je auto voor je vakantie of zakenreis.