Prijs weergeven

Home >>  >>  

MINI Cooper huren

Wanneer u een MINI Cooper huurt, bent u verzekerd van snel en veilig vervoer door de steden. De stijlvolle en tegelijkertijd sportieve auto biedt niet alleen een mooi uiterlijk, het interieur is ook aangepast aan het stijlvolle design. Beleeft u nu zelf hoe modern en dynamisch de MINI Cooper is. De auto beschikt standaard over ESP zodat u veilig op de weg kunt. Indien u dus graag een modieuze en behendige auto wilt huren, doet u er goed aan de Mini Cooper te huren.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
MINI Cooper huurauto

Go-kart gevoel met een MINI

De MINI is een compacte auto die veel sportiviteit te bieden heeft. Vooral voor mensen die een compacte auto met dynamiek waarderen, is de Mini Cooper een goede auto. Immers biedt zijn agiele en stabiele onderstel in combinatie met de moderne rijassistenten rijplezier en een uitstekende wegligging. Bovendien is de motorisering van het basismodel al zeer krachtig. Wanneer u een MINI Cooper huurt, huurt u een echte cultauto.

MINI Cooper - tijdloos design

De Mini Cooper werd door John Cooper ontwikkeld en bestaat al meer dan 50 jaar als sportieve compacte auto. Nadat deze vlotte sportbak sinds 2001 door BMW onder handen genomen wordt, is niet alleen het aantal modelvariaties toegenomen maar ook de sportieve aantrekkingskracht en het dynamische imago.

Andere MINI modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren