florida region content
Florida

Huur een auto in Florida met SIXT

De Amerikaanse staat Florida is meer dan vier keer zo groot als ons kleine kikkerlandje. De staat verken je dan ook pas echt goed wanneer je in het bezit bent van een auto. Huur een auto in Florida met SIXT en geniet van vriendelijke klantenservice die 24/7 voor je klaarstaan en een voertuig van de hoogste kwaliteit die ook nog eens binnen je budget past. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken zit SIXT met haar ophaallocaties door de gehele deelstaat verspreid. Zo zijn we aanwezig op meerdere vliegvelden en kun je ons ook vinden op Miami Beach. Hier scoor je dan bijvoorbeeld een luxe sportauto waarmee je heerlijk de blits kunt maken of huur je jouw personenbusje voor een roadtrip.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Florida

De voertuigen van SIXT zijn hartstikke nieuw met een gemiddelde leeftijd van drie maanden oud. Huur bijvoorbeeld een Compact model of een Economy auto en je weet zeker dat je van betaalbare luxe kunt genieten. Zo hebben wij uitsluitend de beste merken in onze range, zoals Mercedes-Benz, BMW en Audi. Boek een navigatiesysteem bij om zo het uiterste uit jouw trip te halen en Florida optimaal te verkennen. Wij bieden auto’s aan voor bijvoorbeeld weekendverhuur, maar ook wekelijks verhuur. Wat houd je nog tegen?

florida region content

Handige tips bij bezoek aan Florida

Baby- en kinderstoeltjes:

SIXT gaat voor veilig op weg. Het is dan ook mogelijk om een baby- of kinderstoeltje bij jouw voertuig te boeken.

One-way huur:

tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om gebruik te maken van one-way huur in de Verenigde Staten. Zo kun je pas echt roadtrippen!

Autoverhuur onder 25 jaar in Florida:

in de Verenigde Staten bieden wij voertuigen aan die je al vanaf 21 jaar kunt huren.

Wat te doen in Florida

Florida, ook wel the Sunshine State, is een populaire vakantiebestemming. Door de aangename temperaturen is het een geweldige plek om te bezoeken gedurende het hele jaar. Wanneer je met kinderen op stap bent mogen Disney World en de Universal Studio’s niet ontbreken, maar ook het legendarische Miami is een bezoekje waard. Gelukkig kun je deze plekken allemaal gemakkelijk bereiken met de auto.

Wat te doen in Florida in de winter

Met warme temperaturen is het ’s winters in Florida ook nog genieten. De Kennedy Space Center is zeer geschikt voor liefhebbers van NASA en alles gerelateerd aan ruimtevaart. Ben jij meer een natuur fan? Huur een auto in Florida met SIXT en breng een bezoek aan nationaal park Everglades en bewonder één van de meest bijzondere parken ter wereld.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties