Palm Beach Int. Luchthaven

Palm Beach Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

1000 James L Turnage Blvd, 33406 West Palm Beach

GDS-Code: PBI

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 24:00

Vakanties:

06:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Palm Beach Luchthaven zo speciaal? 

 Nieuwe vloot:

onze moderne auto's zijn gemiddeld slechts 3 maanden oud. 

Gratis annuleren:

kies voor later betalen en wijzig je boeking kosteloos. 
 

Vriendelijke medewerkers: 

ons personeel staat dag en nacht voor je klaar. 

Topmerken beschikbaar:

verken de stranden in een luxe BMW of Jeep.

Palm Beach Luchthaven auto huren 

In Palm Beach vind je eindeloos mooie stranden. Hoe kun je deze prachtige omgeving nu beter ontdekken dan met een auto van SIXT autoverhuur Palm Beach Luchthaven? Rijd door Palm Beach in een stijlvolle sedan of SUV, steel de show in een mooie sportwagen of gooi het dak open van je cabrio. Met de wind in je haren ervaar jij met SIXT het grootste comfort. Maak je boeking nog comfortabeler met één van de extra’s. Meld een extra bestuurder aan voor gedeeld rijplezier, blijf verbonden met het thuisfront met SIXT Connect Plus en verspil geen kostbare tijd met het betalen van tol met een tolpas. 

Palm Beach Luchthaven auto huren 

SIXT’s locatie autoverhuur Palm Beach Luchthaven 

Op de Palm Beach Luchthaven een auto huren is het ideale beginpunt van jouw bezoek aan Palmbeach. Na het ophalen van je bagage loop je naar het Rental Car Shuttle gebied aan de overkant van de straat. De herkenbare SIXT Shuttle zal je daar ophalen. Voor het terugbrengen van de auto rijd je naar 2501 Bristol Drive, West Palm Beach, 33409 FL. Onze shuttle brengt je daarna naar het vliegveld. Als je de auto tussen 4.00 en 6.00 uur terugbrengt, geef je de sleutel mee aan de shuttle bestuurder. Na 6.00 uur kun je de sleutel afgeven in onze vestiging. 

Ontdek Palm Beach met je huurauto 

De kunst- en cultuurliefhebber brengt in Palm Beach een bezoek aan The Society of the Four Arts. Hier komen kunst, muziek en film samen en word jij aan het denken gezet door inspirerende sprekers. Palm Beach staat bekend om haar prachtige stranden, dus een roadtrip langs al deze parels mag dan ook niet ontbreken. Wie van snorkelen houdt maakt een stop in Ocean Reef Park, terwijl enthousiaste vissers richting Lake Worth Beach gaan. Is de hond mee? Ga dan naar Juno Beach. Voor een romantisch einde van de dag ga je mee op een zonsondergang cruise en aanschouw je de omgeving vanaf het water.