Aventura/North Miami

Aventura/North Miami AUTOVERHUUR

adres

14350 W Dixie Hwy, 33161-3027 North Miami

GDS-Code: MIA

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt onze Aventura Miami vestiging zo speciaal?

Flexibele betaalopties:

Je kunt het voertuig gelijk of later betalen.

Nieuwe voertuigen:

De voertuigen van SIXT zijn gemiddeld zo een drie maanden oud.

24/7 bereikbaar:

Onze klantenservice staat 24/7 per dag voor je klaar.  

Betaalbare prijzen:

De voertuigen van SIXT in Miami zijn scherp geprijsd.

Huur een auto in Aventura Miami

Huur een auto in Aventura Miami met SIXT om van vrijheid te kunnen genieten tijdens jouw verblijf in de Verenigde Staten. Onze vestiging is ideaal voor mensen die zo de snelweg op willen, aangezien hij direct aan de Dixie Highway ligt. Je kiest bij ons een voertuig uit die bij jou past. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Premium Sedan modellen of ga voor comfort in een ruime SUV. Ga zorgeloos de weg op door een extra dekkingspakket aan te schaffen en raak nooit meer de weg kwijt met een navigatiesysteem van SIXT.
 

Huur een auto in Aventura Miami

SIXT locatie in Aventura Miami

Je vindt onze locatie in Aventura Miami. Huur een auto in Aventura Miami om binnen no time bij alle highlights van de stad te zijn. De vestiging is door haar locatie gemakkelijk te bereiken en ook nog eens handig voor iedereen die meer van Miami wilt zien, aangezien we direct aan de Dixie Highway zitten. Zorg ervoor dat je alle documenten bij je hebt om de auto op te halen. Tijdens het ophalen bespreek je het inlevermoment van de huurauto. Aan het einde van de huurperiode lever je de auto weer op hetzelfde adres in. Vergeet niet om de auto met een volle tank in te leveren.

Ontdek Aventura Miami met jouw huurauto

Hoewel een shopping mall niet als de meest aantrekkelijke optie klinkt tijdens jouw trip naar Amerika mag je best een uitzondering maken voor de Aventura Mall. Dit winkelcentrum is op zijn Amerikaans groot en daarmee de perfecte plek om jezelf een aantal uren in te verliezen tijdens een heuze shopping spree. Als je de drukte juist even wilt ontsnappen rijd je naar Oleta River State Park.