Tampa Luchthaven

Tampa Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

5405 Airport Service Road, 33607-1419 Tampa

GDS-Code: TPA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tampa Luchthaven

Wat maakt SIXT's Tampa luchthaven zo speciaal?

Erg handige locatie:

Onze autoverhuur vind je makkelijk dicht bij het vliegveld.

Nieuwe auto's:

Bij SIXT autoverhuur kun je altijd op een nieuwe auto rekenen.

Flexibele afstanden:

Alle auto’s geleverd met een onbeperkt aantal kilometers.

Comfortabele extra’s:

je kan de auto met veel opties gemakkelijk upgraden.

Tampa luchthaven auto huren

Op de Tampa luchthaven is een auto huren van SIXT heel makkelijk. Je rijdt dan ook snel rond in je eigen huurauto. Het aanbod van huurauto’s in onze vestiging is erg groot. Zoals ruime SUV's voor groepen. SIXT heeft daarnaast veel gezinsauto’s en een ruim assortiment cabrio's om in het prachtige weer rond te rijden. Alles kan. Er zijn bovendien heel veel extra’s te boeken. Zoals navigatie, maar ook kinderstoelen of een extra bestuurder. De autoverhuur van de internationale luchthaven van Tampa (TPA) is een perfect begin van je reis.
 
 

Tampa luchthaven auto huren

SIXT locatie op luchthaven Tampa

De SIXT autoverhuur van Tampa luchthaven vind je vlak bij de airport service road. Dit wordt vanaf de luchthaven duidelijk aangegeven als je aankomt met het vliegtuig. Hier wandel je in enkele minuten naar toe of je neemt een shuttlebusje voor extra gemak. Vanaf de hoofdweg is de stad Tampa makkelijk te bereiken via goede wegen. En je kunt de auto natuurlijk altijd op het terrein achterlaten bij de SIXT locatie aan het einde van de huurperiode. Met een nieuwe huurauto uit de vloot van SIXT ga jij zonder zorgen het avontuur tegemoet.
 

Ontdek Tampa met je huurauto

Tampa is een leuke havenstad aan de westkust van Florida. Daarom kun je er ook eindeloos veel dingen op het water doen: boottochtjes, dolfijnen kijken of zelf het water op. Tampa heeft het allemaal en meer. Een bezoek aan een van de aquaria is zeker de moeite waard en niet al te druk. Tampa heeft goede autowegen dus kom je met je huurauto overal snel en comfortabel, dat is handig voor je planning. Speciaal voor kinderen zijn de pretparken en Legoland helemaal te gek. Maar je kan er ook goed shoppen, restaurants bezoeken of naar een bezienswaardigheid, zoals de Bushgardens of het Zooquarium.