Fort Lauderdale Luchthaven

Fort Lauderdale Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

600 Terminal Dr, 33315-3618 Fort Lauderdale

GDS-Code: FLL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 24:00

Vakanties:

06:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

3 minuten met de shuttle verwijderd van de luchthaven.

24 uur terugbrengen:

Blijf flexibel en breng jouw huurauto op elk moment terug.

Nieuwe auto’s:

Rijd veilig in auto’s die gemiddeld 3 maanden oud zijn.

Betaalbare luxe:

Scherp geprijsde huurauto’s van merken zoals BMW en Audi.

Autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven

Tijdens jouw verblijf in Fort Lauderdale is een huurauto van SIXT natuurlijk de ideale manier om de stad rond te komen. Bij autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven heb je de keuze uit vele verschillende voertuigcategorieën, zoals een SUV, cabrio, personenbus, bestelbusje en nog veel meer. Met een ruim aanbod kan je met zekerheid boeken dat jou gekozen categorie beschikbaar is bij aankomst. Tevens kan je extra’s toevoegen zoals een kinderstoeltje, extra dekking of extra bestuurder om jouw huurauto geheel naar wens samen te stellen. Ontdek het prachtige Fort Lauderdale met een huurauto van SIXT.

Autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven

SIXT locatie op Fort Lauderdale Luchthaven

SIXT autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven is gevestigd in het FLL Rental Car Center (RCC). Vanaf aankomsthal 1 loop je binnen 1 minuut naar onze vestiging. Vanaf aankomsthallen 2, 3 en 4 is er een shuttle bus die om de 30 minuten vertrekt. Je vindt onze vestiging op niveau 4 in het RCC. Om de huurauto terug te brengen volg je de borden ‘Rental Car Return’. Rijd vervolgens naar niveau 4 en parkeer het voertuig in het SIXT retourgebied. Zowel binnen als buiten openingstijden zal één van onze medewerkers je helpen met het retour process.

Ontdek Fort Lauderdale met jouw huurauto

Rijd langs de A1A Highway en kies uit één van de vele stranden waar jij jouw middag wel kunt doorbrengen. Of rijd naar Florida Everglades en maak een heerlijke natuurwandeling. Struin rond door Las Olas Boulevard en geniet van vele winkeltjes, restaurantjes en kunstgalerijen. Bewonder de historische huisjes in het OLd Fort Lauderdale Village. Vanaf Fort Lauderdale rijd je binnen 45 minuten naar het bruisende Miami. Hier kan je genieten van het beroemde Miami Beach en South Beach. Niet ver van Miami zijn Disney World, Universal Studios, Busch Gardens en Seaworld ook zeker de moeite waard.