Miami Beach (5th Street)

Miami Beach (5th Street) AUTOVERHUUR

adres

701 5th St, 33139-6517 Miami Beach

GDS-Code: MIA

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Miami Beach zo speciaal?

Handige locatie:

Je rijdt vanaf Miami Beach zo naar de vele hotspots.

Ruim aanbod:

Premium voertuigen van diverse topmerken voor ieders wensen.

Vriendelijke, 24/7 service:

Bereikbaar op ieder moment om je te helpen.

Prijzen:

Ervaar eersteklas voertuigen en betaal nooit teveel bij SIXT.

Miami Beach auto huren

Je reist voordelig vanaf onze SIXT vestiging in Miami Beach door een auto te huren. Je rijdt in comfort naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Geniet van Miami Beach in stijl met een cabrio of een luxe SUV. Of huur voordelig een auto uit de economy, compact of sedan categorie. Ook verschillende busjes maken deel uit van onze vloot. Je krijgt bij SIXT altijd een voertuig mee uit de categorie die je reserveert. Vervolgens boek je de extra’s die je nodig hebt, zoals kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder. SIXT zorgt voor je huurauto. Veel plezier in Miami Beach.

 

Miami Beach auto huren

SIXT’s locatie Miami Beach

Vanaf de Miami luchthaven kom je via de “836 East” aan in Miami Beach over de MacArthur Causeway. Na de brug houd je rechts aan op 5th Street. Daarna sla je linksaf de Meridian Avenue op. Sla vervolgens rechtsaf 6th Street op en dan weer rechtsaf Euclid Avenue op. Onze vestiging is op het kruispunt tussen 5th Street en Euclid Avenue aan je rechterhand. Voor het terugbrengen van je voertuig sla je vanaf 6th Street af naar de Euclid Avenue. Na 20 meter sla je rechtsaf de parkeerplaats op achter onze vestiging. Parkeer altijd op de parkeervakken met “Car Rental” om een boete te voorkomen.

Ontdek Miami Beach met jouw huurauto

Met de SIXT service van autoverhuur Miami Beach ben je klaar voor actie. Geniet van de prachtige stranden van Miami Beach. Bovendien is er nog veel meer te doen in de directe omgeving. Bekijk moderne kunst in de Bass, bijzondere architectuur in het Art-Deco district en laad je SUV vol in het luxe winkelcentrum op Lincoln Road.