Miami Beach Collins Ave.

Miami Beach Collins Ave. AUTOVERHUUR

adres

4332 Collins Ave, 33140-3288 Miami Beach

GDS-Code: MIA

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

ZA - ZO:

09:00 - 15:00

Vakanties:

09:00 - 15:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Miami Beach Collins Ave zo speciaal?

Handige locatie:

Centraal gelegen, tussen vele hotels, middenin Miami Beach.

De vloot:

Een ruim en divers aanbod van de nieuwste modellen van topmerken.

24/7 service:

Onze vriendelijke klantenservice is op ieder moment bereikbaar.

Voordelige prijzen:

Geniet van economy prijzen en premium voertuigen.

Autoverhuur Miami Beach Collins Ave

Geniet van de premium mobiliteitsservice van SIXT autoverhuur Miami Beach Collins Ave. Centraal gelegen vlakbij meerdere hotels en hotspots kan je direct op pad met de hulp van onze professionele medewerkers. Ervaar luxe cabrio’s, ruime personenbusjes, compacte auto’s en alles daartussenin. Je reserveert snel en eenvoudig online of met de app de voertuigcategorie die je nodig hebt tijdens jouw verblijf in Miami Beach. Pas je mobiliteitspakket aan op jouw behoeftes. Extra’s zoals kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder boek je bij voor het comfort en de veiligheid die jij wilt.

 

Autoverhuur Miami Beach Collins Ave

SIXT’s locatie Miami Beach Collins Ave

Vanaf de luchthaven neem je de FL-112 E/I-195 E oostwaarts. Volg de snelweg voor 6 km waarna de weg overgaat in de W 41st St/Arthur Godfrey Rd. Blijf de weg volgen tot aan de Collins Ave en sla linksaf. Onze vestiging ligt aan je linkerhand na de stoplichten bij 43rd Street. De parkeergarage ligt aan de linkerkant vlak na de SIXT vestiging. Neem een parkeerkaartje en ga de parkeergarage in. Ga de helling op en je ziet onze parkeerplaatsen aan de linkerkant liggen. Ons adres is 4332 Collins Ave, Miami Beach. Je brengt je auto ook weer terug naar deze locatie aan het einde van de huurperiode.

Ontdek Miami Beach met jouw huurauto

In onze vestiging Miami Beach Collins Ave is een auto huren snel geregeld. Zo kan jij direct richting North Beach, South Beach en Lummus Park of het gezinsvriendelijke Haulover Beach Park. Naast de prachtige stranden kan je ook heerlijk winkelen op Lincoln Road, het Bass museum bezoeken of de bijzondere architectuur bewonderen in het Art Deco district.