Wenen Kagran

Wenen Kagran AUTOVERHUUR

adres

Wagramer Str. 177, 1220 Wien

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA - ZO:

07:00 - 15:00

Vakanties:

07:00 - 15:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wenen Kagran

Wat maakt autoverhuur Wenen Kagran zo speciaal?

Een luxe vloot:

Bezoek het statige Wenen in stijl in een Mercedes of BMW.

Blijf flexibel:

Betaal later en wijzig of annuleer je reservering kosteloos.

24/7 service:

Vriendelijke medewerkers zijn er voor jou als jij ze nodig hebt.

Grote vloot, kleine prijs:

Je hebt keuze uit diverse auto’s tegen lage prijzen.

Autoverhuur Wenen Kagran

Wenen; een stad van geschiedenis, kunst, cultuur en architectuur. Er is in deze hoofdstad zoveel moois te zien, dat jij het best een auto huurt om geen paleis of museum te hoeven missen. Maak jouw reis naar Wenen daarom compleet met een auto van SIXT autoverhuur Wenen Kagran. Hier huur jij jouw sedan, stationwagen of SUV, ook in de premium variant voor extra comfort. Maak elke autorit nog aangenamer met een winteruitrusting tijdens de winterse dagen of een tankservice, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over een volle tank bij teruggave.

 

Autoverhuur Wenen Kagran

SIXT vestiging in Wenen Kagran

Autoverhuur Wenen Kagran is door de praktische en centrale ligging het perfecte beginpunt van jouw reis. Met de auto vind je het kantoor aan de hand van de GPS coördinaten 48.259172, 16.44970. Ook met het openbaar vervoer is onze vestiging goed bereikbaar. Je neemt hiervoor de U-bahn lijn 1 naar Station Rennbahnweg. Vanaf daar volg je de Wagramer Strasse gedurende 100 meter en dan vind je de locatie aan je linkerkant. Het inleveren van de auto is 24/7 mogelijk. Je parkeert de auto dan op de aangegeven SIXT parkeerplaats voor het kantoor.

Ontdek Wenen met jouw huurauto

Een belangrijk cultureel erfgoed van Wenen is Schloss Schönbrunn. Een bezoek aan dit imposante paleis mag zeker niet ontbreken. Neem een kijkje in de koninklijke kamers en wandel door prachtige paleistuinen. Naast cultuur staat Wenen ook bekend om haar koffie. Sluit je dag af met een kopje koffie in één van de eerste koffiehuizen van de stad; het authentieke Café Central.