Vienna/Gerasdorf

Vienna/Gerasdorf AUTOVERHUUR

adres

Wilhelm-Hornbach-Straße 2, 2201 Gerasdorf bei Wien

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Vienna/Gerasdorf

Wat maakt SIXT Wenen Gerasdorf zo speciaal?

De vloot:

Premium modellen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Handige locatie:

Vlakbij knooppunt Eibesbrunn waar de S1 en A5 liggen.

Flexibele openingstijden:

Ophalen en brengen buiten reguliere openingsuren.

De prijs:

Geniet van eersteklas voertuigen tegen zeer voordelige prijzen.

Autoverhuur Wenen Gerasdorf

Ervaar de premium service van SIXT autoverhuur Wenen Gerasdorf. We hebben een uitgebreide vloot met voertuigen voor ieders wensen. Eenvoudig parkeren en navigeren door de stad doe je in een voertuig uit de economy of compact categorie. Maar ook luxe SUV’s, personenbusjes en zelfs bestelbusjes staan klaar voor iedereen die meer ruimte nodig heeft. Voor zakenreizen of gewoon meer luxe hebben we cabrio’s, luxe en sportmodellen beschikbaar. Boek verder de extra’s die je nodig hebt, zoals kinderzitjes, navigatie, een extra bestuurder, extra dekking en meer.

 

Autoverhuur Wenen Gerasdorf

SIXT vestiging Wenen Gerasdorf

Als je vanaf de S1 aankomt neem je de afrit Eibesbrunn / G3. Neem daarna de tweede afslag bij de rotonde. Als je vanuit Wien komt rijd je richting de Brünner Straße / B7, winkelcentrum G3 en neem je ook de tweede afslag bij de rotonde. Je kunt ook gebruik maken van de GPS coördinaten 48.342689, 16.467999 om onze vestiging snel en eenvoudig te vinden. Met de bus of express trein ga je naar Wolkersdorf / Mistelbach. Vanaf Wolkersdorf station met de bus naar Shopping Resort G3. Je kan de auto bij terugkomst parkeren in de SIXT parkeervakken aan de voorkant van onze vestiging.

Ontdek Wenen met jouw huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur Wenen Gerasdorf ben je via de grote weg zo in het hart van Wenen. De Hoofdstad van Oostenrijk is een heerlijke stad om in je huurauto te verkennen. Van het indrukwekkende Schloss Schönbrunn tot aan de Hofburg, en van de Stephansdom tot aan de wereldberoemde Weense Staatsopera, in Wenen is van alles te beleven.