vienna city content
Wenen Centraal Station

Wenen Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Am Hauptbahnhof 1, 1100 Wien

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

08:00 - 16:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wenen Centraal Station

Op Wenen Centraal Station een auto huren

Wat het doel van je reis ook is, op Wenen Centraal Station is een auto huren zo geregeld. Binnen enkele minuten ben jij op pad in een nagenoeg nieuwe auto van SIXT naar jouw volgende bestemming. Onze vloot bestaat uit een ruime hoeveelheid voertuigcategorieën voor de perfecte mobiliteitsoplossing voor iedere klant. We hebben economy, compact, sedans, bestelbusjes, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, luxe en sportmodellen in de aanbieding. Om het aanbod compleet te maken kan je kiezen voor de boekbare extra’s, navigatie, kinderstoelen en een extra bestuurder.

vienna city content

Wat maakt SIXT Wenen Centraal Station zo speciaal?

Top locatie: Midden in het centrum bij het centraal station voor jouw gemak.

Luxe vloot: We hebben topmerken beschikbaar van gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Klantenservice: Vriendelijk, professioneel en Engelssprekend personeel.

Betaalbare luxe: De scherpste prijzen voor moderne eersteklas voertuigen.

De SIXT vestiging op Wenen Centraal Station

Onze SIXT vestiging is te vinden op verdieping -2. Neem de lift of de roltrap naar beneden en ga dan naar rechts (winkelnummer 102). De Diamond Lounge is te vinden op de begane grond in het autoverhuur centrum (winkelnummer 122). In de SIXT vestiging op Wenen Centraal Station is een auto huren zo voor elkaar. Breng je auto terug aan het einde van de huurperiode in dezelfde parkeergarage op verdieping -2 in één van de SIXT parkeervakken. De ingang van de parkeergarage is te vinden achter de parkeer ruimte voor taxi’s aan de "Gerhard-Bronner-Straße".

Ontdek Wenen met jouw huurauto

De SIXT autoverhuur van Wenen Centraal Station is de ideale start van je trip. Rij naar Schönbrunn en geniet van de pracht en praal van het zomerverblijf van de Hapsburgers, inclusief doolhof, tuinen en dierentuin. Ook Belvedere is subliem en heeft een mooie collectie schilderijen om te bewonderen. De brede wegen van Wenen zijn ideaal om je snel voort te bewegen in een huurauto van SIXT.