Wenen-Schwechat Luchthaven

Wenen-Schwechat Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Mietwagenzentrum, Objekt 134, 1300 Wien-Schwechat

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA:

08:00 - 20:00

ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wenen-Schwechat Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Wenen Luchthaven zo speciaal?

Kies een topmerk:

Ga op in de Weense pracht en praal in een BMW.

Betaal later:

Kies ervoor om later te betalen en blijf flexibel in je plannen.

24/7 klantenservice:

Onze vriendelijke medewerkers staan 24/7 voor je klaar.

Nieuwe auto’s:

De stad ademt geschiedenis, maar elke auto is als nieuw.

 

Wenen Luchthaven auto huren

Imposante gebouwen, de heerlijke geur van verse koffie uit de tal van koffiehuizen en een groot en divers cultureel aanbod. Dat is Wenen. Deze charmante, culturele hoofdstad van Oostenrijk, evenals haar omgeving, ontdek jij het beste met een auto. Huur daarom een nieuw voertuig bij SIXT autoverhuur Wenen luchthaven (VIE). Hier vind jij comfortabele sedans, SUV’s en stationwagens. Voor maximaal comfort ga jij voor een premium uitvoering. Stem jouw boeking nog meer op jouw wensen af met een van de extra’s, zoals kinderzitjes, een extra bestuurder of een tankservice.

Wenen Luchthaven auto huren

SIXT’s locatie Wenen Luchthaven

Je vindt autoverhuur Wenen Luchthaven op de begane grond van P4. Bij de aankomsthal sla je linksaf. Ga door de tunnel die leidt naar de CAT. Je verlaat de tunnel aan de rechterkant door een glazen deur. Daar ga je rechts, door een volgende glazen deur en weer rechts. Neem de de lift naar de begane grond naar het Car Rental Center. Daar vind je het SIXT kantoor direct aan het begin. Terugbrengen van de auto kan 24/7. Volg de ‘Car Rental Return’ borden en parkeer de auto op de SIXT parkeerplaats. Buiten openingstijden deponeer je de sleutel in de SIXT brievenbus, die je vlakbij P4 vindt.

Ontdek Wenen met je huurauto

Wenen is een groot schilderij op zich, met zijn imposante gebouwen en prachtige architectuur. Nog meer kunst vind je in het Kunsthistorisch Museum, waar je de indrukwekkende schilderkunst van Bruegel kunt bewonderen. Het statige Schloss Schönbrunn is al even bewonderenswaardig. Verken ook zeker de betoverende parken rondom dit Slot. Op zoek naar nog meer groen? Wenen is in 2020 verkozen tot de groenste stad ter wereld. Rijd met je auto naar het Wienerwald en snuif de frisse Weense buitenlucht op tijdens een mooie wandeling door de bossen.