vienna city content
Wenen Centrum

Wenen Centrum AUTOVERHUUR

adres

Am Stadtpark 1 (im Hilton), 1030 Wien

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 17:00

ZO:

08:00 - 19:00

Vakanties:

08:00 - 19:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wenen Centrum

Wenen Centrum auto huren

Een auto huren bij SIXT Wenen Centrum geeft je een snelle reservering met de keuze uit de ruime vloot nieuwe eersteklas auto’s voor voordelige prijzen. In compacte stadswagens rijd je moeiteloos door kleine straatjes en is parkeren geen probleem. Ruime sedans, luxe stationwagens en praktische busjes bieden extra bagageruimte of plek voor meer passagiers. Elektrische auto’s en automaat behoren ook tot de mogelijkheden. Verdwalen is verleden tijd met extra bijboeken van GPS navigatie en door voor een vast bedrag de huurauto vol te laten tanken door SIXT bespaar je tijd.

vienna city content

Wat maakt SIXT Wenen Centrum zo speciaal?

Handige locatie:

SIXT Wenen Centrum ligt vlak naast het Hilton hotel.

Fijne prijzen:

Luxe auto’s bij SIXT in premium modellen voor economy prijzen.

Kwaliteitsauto’s:

Keuze uit een ruime vloot vol luxe voertuigen van topmerken.

Klantenservice:

Kies voor het gemak van 24 uur je huurauto terugbrengen.

SIXT vestiging Wenen Centrum locatie

De locatie van de SIXT autoverhuur Wenen Centrum is centraal gelegen aan Stadtpark bij het Hilton hotel. Met openbaar vervoer is de locatie makkelijk te bereiken met de metro lijnen U3/U4 naar station Landstraße/Wien Mitte. Je huurauto ophalen of terugbrengen doe je in de Parking BiP Garage aan Stadtpark op Level U2. Auto’s voor 9-personen en transporters vind je op de SIXT parkeerplaatsen op Level U1. Volg vanaf de parkeerplaats van het Hilton hotel de SIXT borden naar de branche voor het ophalen of inleveren van de sleutels.

Ontdek Wenen met jouw huurauto

Wenen is de stad van spectaculaire Barokke en Rococo architectuur zoals het Belverdere en Schönbrunn Paleis, uitgestrekte stadsparken zoals de Volksgarten en prachtige winkelpromenades. Prominente figuren uit de Weense geschiedenis zoals keizerin Sisi en componist Beethoven hebben hier hun eigen museum. Geen bezoek aan Wenen is compleet zonder een lekker stuk Sachertorte bij de koffie.