Wenen/Voesendorf

Wenen/Voesendorf AUTOVERHUUR

adres

Liesinger-Flur-Gasse 17, 1230 Wien

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA - ZO:

07:00 - 15:00

Vakanties:

07:00 - 15:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wenen/Voesendorf

Wat maakt SIXT vestiging Wenen Voesendorf zo speciaal?

Flexibele openingstijden:

Op afspraak een auto huren buiten onze openingsuren.

De vloot:

Premium modellen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Klantenservice:

Kosteloos annuleren bij later betalen is mogelijk bij SIXT.

Scherpgeprijsd:

Ervaar eersteklas modellen en service voor een economy prijs.

Wenen Voesendorf auto huren

Ervaar de premium mobiliteitsservice op de SIXT vestiging Wenen Voesendorf. Onze uitgebreide vloot bestaat onder andere uit de economy, compact en sedan categorie. Daarnaast hebben we ook bestelbusjes, personenbusjes en SUV’s als je meer ruimte nodig hebt. Voor reizen in stijl staan onze cabrio’s, luxe en sportmodellen voor je klaar. Door in Wenen Voesendorf een auto te huren kan je snel alle kanten uit. Breid je pakket daarnaast uit met de nodige extra’s, zoals kinderzitjes, navigatie, een extra bestuurder en aanvullende dekking voor een reis zonder zorgen.

 

Wenen Voesendorf auto huren

SIXT vestiging Wenen Voesendorf

Vanuit Wenen sla je vanaf de Triester Straße rechtsaf bij treinstation Siebenhirten de Ketzergasse in. Na 1,4 km sla je rechtsaf de Liesinger-Flur-Gasse in. Na 400 m vind je onze vestiging aan de rechterkant. Vanaf de A21 neem je afrit 36 “Brunn am Gebirge” de Brunner Straße op. Na 2,5 km sla je rechtsaf de Ketzergasse in en na 350m linksaf de Liesinger-Flur-Gasse in. Na 400m zie je de vestigign aan de rechterhand. Parkeer je auto tijdens onze openingstijden aan de voorkant van de zwarte hal in de terugbreng zone., rechts van de SIXT vestiging.

Ontdek Wenen Voesendorf met jouw huurauto

Vanaf autoverhuur Wenen Voesendorf cruise je soepel door de hoofdstad van Oostenrijk. De Stephansdom is het symbool van Wenen in het hart van de stad. De Weense Staatsopera is misschien wel de beste opera ter wereld en past helemaal bij een bezoek aan de stad. Het Belvederepaleis met het prachtige aangelegen Belvederepark zijn een lust voor het oog waar je heerlijk kan ontspannen.