vienna city content
Wenen Westbahnhof

Wenen Westbahnhof AUTOVERHUUR

adres

Felberstr. 1, 1150 Wien

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 17:00

ZO:

08:00 - 19:00

Vakanties:

08:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wenen Westbahnhof

Wenen Westbahnhof een auto huren

Wanneer je besluit om een auto te huren op het Westbahnhof treinstation in Wenen kun je kiezen uit compacte Sedans, net wat ruimere Stationwagens, een SUV of busje voor een grotere familie, of toch een cabrio voor de ultieme luxe, waaronder meerdere sportmodellen te vinden zijn. Om het jezelf makkelijker te maken kan je van te voren een auto reserveren via het internet of de App, bovendien kan je hier extra’s toevoegen zoals navigatie, een kinderzitje, of een extra bestuurder. Huur een auto in Wenen en breng de auto terug wanneer dit voor je uitkomt, het kan 24 uur per dag.

vienna city content

Wat Maakt Westbahnhof zo speciaal?

Locatie: Gelegen op het treinstation maakt deze SIXT vestiging erg bereikbaar.

Zeer Flexibele Tijden: Een auto terugbrengen kan 24 uur per dag.

Klantenservice: SIXT bezit over vriendelijke, engels sprekende medewerkers.

Prijzen: Met zeer lage prijzen onderscheidt SIXT zichzelf van de rest.

SIXT vestiging op Wenen Westbahnhof

In het zuidwesten van Wenen is het onvermijdelijke treinstation Westbahnhof gelegen, en hierbij ook de SIXT vestiging. Ben je net aangekomen in Wenen met het vliegtuig? Met vervoer VAL 1 of REX 7 kom je makkelijk bij het treinstation op de stop "Westbahnhof" en dan is het een kleine 5 minuten lopen. Ben je met de trein gekomen? Nog beter, je kunt gelijk doorlopen naar SIXT om een auto te huren. Huur een auto in Wenen en kies zelf wanneer je de auto terug wilt brengen, ook al is het na sluitingstijd, dit is nog steeds mogelijk.

Ontdek Wenen met jouw huurauto

Gelukkig valt er genoeg te zien in deze bruisende, mooie stad. Dichtbij het treinstation is het museum van "Billard- und Kaffeehauskultur" niet te missen. Gelukkig is er op elke hoek een cafe or restaurant om even te zitten en genieten. Ben je toe aan wat rust? Stap in de auto en neem een kijkje in de indrukwekkende bossen rondom de stad, kortom, er is genoeg te zien.