rotterdam city content
Autoverhuur
Rotterdam
Rotterdam
information
Kaart

Rotterdam AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Kleine Beer 601, 3067 ZW Rotterdam

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden
Kaart
Nabijgelegen locaties
rotterdam city content

Een auto huren in Rotterdam

Bent u binnenkort of met regelmaat in Rotterdam, dan wilt u zich zeker gemakkelijk kunnen verplaatsen in deze mooie en drukke stad. Het openbaar vervoer is goed geregeld, maar een eigen auto tot beschikking hebben is toch veel prettiger. Dan komt de autoverhuur service van Sixt in Rotterdam goed van pas! Goedkoop een auto huren doet u hier! U kunt op drie centraal gelegen locaties uw auto ophalen en na gebruik weer in leveren. Zo kunt u ons vinden bij het Hilton Hotel aan het Weena, midden in het hart van de stad.

Meer
car city country2
Autoverhuur Rotterdam, een huurauto in een stad vol verrassingen

Rotterdam is een stad met vele gezichten. Een multiculturele stad met een rijke geschiedenis, musea, theater, restaurants en een imposant havengebied. Ook voor een dagje winkelen is dit een leuke stad. De stad biedt vele bezienswaardigheden waaronder de Erasmusbrug en de Euromast. Een auto huren in Rotterdam zal zeker goed van pas komen om al deze plekken te bezoeken!

service city country
Auto huren in Rotterdam, een betrouwbare service van Sixt

Kies voor de voordelige en betrouwbare Sixt autoverhuur Rotterdam service. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan auto's. Onze deskundige medewerkers kunnen u eventueel adviseren bij het maken van uw keuze. Een auto huren in Rotterdam was nog nooit zo eenvoudig. Neem nu contactmet ons op!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 68   Beoordelingen

Raimond K.

Speedy check out, friendly people

Familie V.

Snel geregeld en actuele voorraad. Duidelijk en goedkoop 👍

Jan P.

Heb voor twee dagen in het weekend online een bus gehuurd. Daarna een prima contact. Goede informatie via de mail, zowel vooraf als na inlevering. De dag voor ophalen ben ik ter bevestiging nog gebeld en is mij nogmaals meegedeeld wat ik allemaal mee moest nemen (creditkaart, identiteitsbewijs en rijbewijs). Maar dat wist ik al.

Factuur is overzichtelijk en snel ontvangen. Vriendelijk personeel, zowel bij ophalen als inleveren. Was bij het inleveren een halfuur voor opening op maandagochtend, maar een medewerkster was op straat al aanwezig. Na inspectie kon ik gaan. Perfecte service!! Het was voor mij de tweede keer dat ik bij Sixt heb gehuurd. Als ik weer moet huren, wordt het ongetwijfeld Sixt.