Rotterdam

Rotterdam AUTOVERHUUR

adres

Kleine Beer 601, 3067 ZW Rotterdam

GDS-Code: RTM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

ZA - ZO:

08:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Rotterdam auto huren

Een auto huren in Rotterdam bij SIXT Rotterdam is de ideale manier om je te verplaatsen in de stad. Het openbaar vervoer in de stad is prima geregeld, maar met een eigen auto ben je sneller op je volgende bestemming. Kies voor onze scherpe prijzen en uitzonderlijke service met Rotterdam auto huren. Ons filiaal in Rotterdam heeft een uitgebreide vloot met luxe SUV’s en sedans van merken als BMW, en Audi, evenals kleinere auto’s perfect voor in de stad. Boek extra’s zoals navigatie of een kinderstoel en maak jouw autohuur in Rotterdam hiermee extra comfortabel.

Rotterdam auto huren

Wat maakt SIXT Rotterdam zo speciaal?

Toplocatie:

Onze Autoverhuur Rotterdam bevindt zich in het Hilton Hotel.

Klantenservice:

Onze behulpzame medewerkers staan 24/7 voor je klaar.

Een uitgebreide vloot:

Van luxe SUV’s tot kleine auto’s perfect voor in de stad.

Scherpe prijzen:

Elke auto uit ons uitgebreide aanbod heeft een eerlijke prijs.

SIXT vestiging in Rotterdam

SIXT Rotterdam is gevestigd in het pand van het Hilton hotel, midden in de stad. Wandel vanaf het centraal station in ongeveer 10 minuten naar ons kantoor in het hotel of parkeer je fiets voor de deur bij onze autoverhuur in Rotterdam. Daarnaast is SIXT Rotterdam ook goed bereikbaar met de metro. Je vindt ons vlak bij metrostation Eendrachtsplein. Breng de auto hier na de huurperiode weer terug en pak de fiets, trein, tram of metro naar huis.

Ontdek Rotterdam met jouw huurauto

Rotterdam is natuurlijk perfect te ontdekken met de fiets of het OV, maar heb je verschillende afspraken of wil je veel spullen meenemen? Kies dan voor Rotterdam auto huren. Ga bijvoorbeeld winkelen bij Alexanderium en stop als je tassen na het winkelen in je SIXT huurauto. Daarnaast is natuurlijk ook de stad het bezoeken waard met musea als de Kunsthal en Boijmans van Beuningen.