Autoverhuur
Rotterdam City/Hilton Hotel
Inklappen
Nederland // Rotterdam // Rotterdam City/Hilton Hotel
Gegevens wijzigen

Auto huren Rotterdam City/Hilton Hotel - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Weena 4
  3012 CM Rotterdam NL +31-102709130
 
Type station: Stad
GDS-code: RTMC02
Sixt verhuurstation: 204
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.09:00 - 13:00
 
 

Nuttige informatie over het Rotterdam City/Hilton Hotel Sixtkantoor

Welkom bij Sixt Rotterdam Hilton! Mijn naam is Alexander Graupe en ik ben verantwoordelijk voor de vestigingen in Den Haag en de vestigingen Rotterdam Hilton & Rotterdam Airport. In september 2014 heb ik deelgenomen aan het Internationaal trainee programma van Sixt. Door dit programma is een grote wens van mij in vervulling gegaan, namelijk het werken in Nederland. Ik mag dan ook met trots zeggen dat ik sinds juli 2015 deel uit maak van Sixt Benelux. Voordat ik lid werd van de Sixt familie, heb ik International Business gestudeerd in Duitsland en Australië. Als afsluiting van deze studie heb ik een succesvolle stage afgerond bij Daimler AG (Mercedes-Benz). Het team waarin ik werkzaam was coördineerde wereldwijd het sales management zowel de marketing coöperaties met als de grootste autoverhuurbedrijven van de wereld. Deze ervaring wekte mijn interesse en passie op voor de autoverhuur, met mijn speciale aandacht voor Sixt als kwalitatief hoogstaand autoverhuurbedrijf. Sixt, een modern familie bedrijf die zich in een continueel exponentiële groei bevind, daar wil ik deel van uitmaken! Niet alleen heb ik gekozen om in Nederland te werken voor carrière doeleinden maar vooral ook omdat ik mij erg kan vinden in de Nederlandse cultuur. Ik waardeer de directheid en de ongecompliceerdheid van de Nederlandse cultuur ontzettend. Ik word op al mijn vestigingen ondersteund door diverse teams bestaande uit geweldig, sterke, leuke en servicegerichte medewerkers die vol passie hun werk uitvoeren. Wij heten u graag welkom op een van de vestigingen. Tot snel!

( Station Manager )


Auto huren bij Rotterdam City Hilton Hotel, luxe met 5 sterren

Als u in een 5 sterrenhotel verblijft, wilt u natuurlijk een 5 sterren auto ter beschikking hebben om u te verplaatsen. Bij Sixt zullen we u verwelkomen met de grandeur die u kunt verwachten bij de autoverhuur Rotterdam City Hilton Hotel. U heeft de keuze uit ruime personenauto`s, stationwagens en SUV's. Voor de echte levensgenieters bieden we graag onze cabrio's en sportauto`s aan. U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week bij ons een auto huren bij Rotterdam City Hilton Hotel. Extra faciliteiten als een auto met automaat of navigatiesysteem, boekt u gemakkelijk bij. Dat luxe niet prijzig hoeft te zijn, bewijzen onze prijzen. Snel en goedkoop een auto huren, regelt u simpel online op onze website.

Vanuit autoverhuur Rotterdam City Hilton Hotel Nederland verkennen

Rotterdam is een wereldstad en het Hilton hotel bevindt zich in het hart van dit bruisende zakencentrum van Nederland. Met een huurauto van Sixt bent u niet gebonden aan de hectiek van Rotterdam, maar heeft u de vrijheid om Nederland en de rest van Europa te ontdekken. Van de stad bent u zo in het groene hart van de Randstad. Geniet hier van een wandeling en een lekkere lunch in kleine historische stadjes als Linschoten of Oudewater. Een auto huren in Rotterdam City Hilton Hotel is de luxe van onbeperkte bewegingsvrijheid voor een betaalbare prijs.

Auto huren Rotterdam City/Hilton Hotel

 • Autoverhuur vanaf 21 jaar
 • Auto huren op lange termijn*
 • Personen ongevallendekking**
 • Annuleren en omboeken zonder kosten
 • Volledige schadedekking incl. diefstal
 • Navigatiesysteem bijboeken mogelijk*

*Extra kosten kunnen verbonden zijn. Selecteer de opties die u wilt bijboeken gedurende de stappen van uw reservering. U kunt de gedetailleerde uitleg van onze dienstverlening terugvinden in onze Huurinformatie sectie.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.09:00 - 13:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Rotterdam City/Hilton Hotel RTMC02 Weena 4 3012 CM Rotterdam 51.923718, 4.477398 +31-102709130 +31-102709131

Sixt verhuurstation Rotterdam City/Hilton Hotel RTMC02

Weena 4
3012 CM Rotterdam
 
Telefoon +31-102709130
Fax +31-102709131

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Aankomst met de auto vanuit Amsterdam/Den Haag:

Volg de A4/A13 naar Rotterdam. Neem afslag Rotterdam Centrum. Volg de S113/Stadhoudersweg. Na ongeveer 1,5 kilometer gaat u schuin rechts de Schieweg/S112 op. Volg de Schieweg naar de Hofplein. Rijdt de Hofplein op. Het filiaal van Sixt bevindt zich rechts van u.


Aankomst met de auto vanuit Utrecht:

Volg de A20 richting Rotterdam. Neem op de A20 afslag 14 richting Rotterdam Centrum. Volg de S112 (ongeveer 2 kilometer) naar de Hofplein richting Centrum. Rijdt de Hofplein op. Het filiaal van Sixt bevindt zich rechts van u.


Aankomst met de auto vanuit Breda/Dordrecht:

Neem de A16 richting Rotterdam. Volg afslag 24 -26 richting Capelle a/d Ijssel/Rotterdam Centrum. Volg de S107/S100 Maasboulevard richting Centrum tot aan de Erasmusbrug. Bij de Erasmusbrug gaat u rechts de Schiedamsedijk/Coolsingel op. Deze weg volgt u tot aan de Hofplein. Links van de Hofplein bevindt zich het filiaal van Sixt.


Aankomst met de trein:

Vanaf Rotterdam Centraal Station. Neem de uitgang richting Centrum. Ga linksaf de Weena op. Volg de Weena tot aan de Hofplein. Rechts van u bevindt zich het filiaal van Sixt.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice