Prijs weergeven

Bestelbus en vrachtwagen huren Hoofddorp

U kunt bij Sixt goedkoop en eenvoudig een busje huren in Hoofddorp. Wanneer u bijvoorbeeld een verhuizing in Hoofddorp of omgeving voor de boeg heeft, dan kan een goedkope bestelbus een echte uitkomst zijn. Zo kunt u bij Sixt voor een aantrekkelijk tarief per dag een busje huren.

 

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Een goed functionerend en nieuw busje huren in Hoofddorp kunt u het beste regelen bij Sixt. Bij Sixt zijn de busjes nooit ouder dan zes maanden. Op deze manier heeft u te allen tijden de beschikking over een eersteklas bestelbusje of verhuiswagen wanneer u veel of grote spullen zelf wilt vervoeren.

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

U kunt uw bestelbus gemakkelijk gebruiken om goederen te vervoeren zoals meubels voor een verhuizing. Zo kunt u gemakkelijk zelf uw spullen vervoeren en ik elkaar zetten. Mocht u nu naar het buitenland gaan verhuizen, dan kunt u ook het busje daar afgeven tegen een kleine betaling.

Naast de bestelbussen hebben we ook personenbusjes te huur. Zo kunt u een personenbusje huren voor 5, 7 en 9 personen.

Sixt bestelbus locaties in Hoofddorp

Een bus huren in Hoofddorp bij Sixt is een fluitje van een cent

Voor een eenmalige aangelegenheid is het natuurlijk voordeliger om een busje te huren in plaats van zelf een busje aan te schaffen. U doet er daarom in dat geval goed aan om te kiezen voor een busje huren in Hoofddorp waarvan u een of meerdere dagen plezier heeft tijdens het verhuizen. Op deze manier kunt u voor een afgesproken periode over de door uw gekozen bestelbus beschikken waarmee u uw goederen onbeschadigd kunt verplaatsen in en buiten Hoofddorp. Een zeer praktische en voordelige oplossing, waarmee u uzelf veel tijd, moeite en geld kunt besparen!

Auto huren Hoofddorp

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren