Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Goedkoop een 8-Persoons busje huren

Bij Sixt kunt u snel en voor een scherpe prijs een 8 persoons bus huren. Een dagje op stap met de hele familie, een teamuitje met collega's, een bruiloft, een weekend weg met vrienden, er is zo veel mogelijk met een 8 persoons bus!

 

 

Personenbus huren

Eenvoudig een 8 persoons bus huren

Houdt u niet van kleine lettertjes en honderden contracten? Wij ook niet. Bij ons krijgt u een simpel contract zonder gedoe. Het maakt niet uit waar u woont, bij Sixt is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Bekijkt u onze kaart voor de vestiging bij u in de buurt.


5-Persoons auto huren

BMW 2 serie active tourer huren

7-Persoons busje huren

Ford Galaxy huren

9-Persoons busje huren

VW Transporter huren

9-Persoons busje huren

Ford Transit huren

U kunt een personenbus huren op de volgende locaties in Nederland met Sixt:

Autoverhuur hoeft absoluut niet duur te zijn. Bij ons is een 8 persoons bus huren goedkoop. U krijgt een bus zonder chauffeur mee, waardoor u het heft in eigen handen kan nemen en niet afhankelijk bent van iemand anders. Met uw bus zonder chauffeur kunt u de leukste uitstapjes maken in een nieuw model bus. Sixt heeft namelijk alleen maar auto's en bussen in de vloot die niet ouder zijn dan 6 maanden. U ervaart dus het gemak van een bus die van alle moderne technieken is voorzien. Kies nu uw favoriete model bus uit en plaats uw reservering en ervaar onze uitstekende service.

 

Wanneer u een auto boekt, houdt u er dan rekening mee dat u een bepaalde voertuigklasse boekt en geen specifiek model. Wij zullen u uiteraard een voertuig aanbieden die bij uw wensen aansluit.

Auto huren Nederland

Autoverhuur bij Sixt

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren