california region content
California

Auto huren California – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren California voor een avontuurlijke rondreis

Zon, zee, bruisende steden als Los Angeles en Las Vegas en het natuurschoon van California verkennen, dat kan met een auto van Autoverhuur Sixt. In deze zuidwestelijke staat van de Verenigde Staten van Amerika hebben wij een aantal vestigingen waar u terecht kunt voor een betrouwbare auto. U kunt dan op pad om geen enkel toeristische trekpleister te moeten missen.

california region content
Bekijk meer Bekijk minder
california region small

Autoverhuur om ook het natuurschoon te ontdekken

California is een van de populairste staten bij toeristen. Dat komt niet alleen door het mooie weer maar ook omdat deze staat veel te bieden heeft: van mooie grote steden, strand en zee tot grote nationale parken. Tijdens uw rondreis mag een bezoek aan Los Angeles met Hollywood als belangrijkste trekpleister niet ontbreken. Als tegenpool van het drukke LA is San Fransico qua sfeer meer relaxt. Een bezoek aan het gevangeniseiland Alcatraz en de Golden Gate Bridge van de stad is zowel voor jong als oud een belevenis. Qua natuurschoon is Yosemin National Park het grootste natuurpark van deze zuidelijke staat. Tijdens lange wandelingen ontdekt u mooie uitkijkpunten, overweldigende rotsformaties en reusachtige bomen. Uw betrouwbare auto van Sixt brengt u naar de mooiste plekken en steden.

california region small1

Betrouwbare huurauto en goedkoop

California heeft u zo veel te bieden dat u geen minuut wilt verspillen. U kunt voordat u op vakantie gaat de Sixt autoverhuur regelen via internet, telefonisch of een reisbureau. Wij hebben verschillende vestigingen in deze staat. U kunt zelfs de auto op één locatie ophalen en terugbrengen bij een andere vestiging. Bij ons medewerkers kunt u vooraf ook extra benodigdheden als navigatie, kinderstoelen en registratie voor een extra bestuurder regelen. Samen met de huurovereenkomst en de verzekeringen maken ze alles voor u in orde. Terwijl u uw wensen aangeeft, kunnen onze medewerkers u adviseren welk type auto te huren. Ons assortiment van auto's is uitgebreid en u vindt dus altijd de juiste auto. Of het gaat om een 4x4, een middenklasser of een cabrio, bij Sixt staan auto's van veel merken voor u klaar.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties