Los Angeles Downtown

Los Angeles Downtown AUTOVERHUUR

adres

990 W 8th St, 90017-2830 Los Angeles

GDS-Code: LAX

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

ZA - ZO:

09:00 - 15:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Los Angeles Downtown zo speciaal?

Handige locatie:

SIXT ligt in het hart van Los Angeles Downtown vlakbij de metro.

Ruime vloot:

Kies uit de nieuwste modellen premium huurauto’s van topmerken.

Goede service:

Kies je voor later betalen dan kan je kosteloos annuleren.

Betaalbare luxe:

Je betaalt een economy prijs voor eersteklas huurauto’s.

In Los Angeles Downtown een auto huren

Wil je in Los Angeles Downtown een auto huren dan staat SIXT voor je klaar. De keus is ruim, reserveren is snel en makkelijk en met de nodige bij te boeken extra’s staat niets een perfecte trip nog in de weg. Een stad als Los Angeles vraagt om een Convertible. Het warme mediterrane klimaat is gemaakt voor roadtrips. Met de hogere wegligging van een SUV krijg je alles mee van de fantastische uitzichten. Rust je premium huurauto helemaal naar wens uit. Voor een zorgeloze trip kies je bijvoorbeeld voor een parking pas of een tolpas. Zo kan je overal parkeren en ga je zonder stop de tolwegen op. 
 

In Los Angeles Downtown een auto huren

SIXT vestiging in Los Angeles Downtown

De SIXT autoverhuur van Los Angeles Downtown ligt op vijf minuten lopen van het 7th Street Metro Station. De parkeerplaatsen voor SIXT vind je in Smart and Final Parking. Volg hiervoor de aanwijsborden van SIXT naar de parking. Je vindt SIXT aan de overkant van de steeg op 90 W 8th street.
 

Ontdek Los Angeles met jouw huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur Los Angeles Downton verken je in alle vrijheid en comfort de stad van de engelen. Van Rodeo Drive en het Hollywood sign tot Beverly Hills, je wilt alles zien. Film kijken doe je op een van de rooftop cinema’s. Bezoek de tuinen van de Huntington Library, zoek de ster van je favoriete acteur of actrice op de walk of fame. Griffith Park geeft je een uniek uitzicht op de stad.