Los Angeles Venice Beach

Los Angeles Venice Beach AUTOVERHUUR

adres

2444 Lincoln Blvd, 90291-5041 Venice

GDS-Code: LAX

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT LA Venice Beach zo speciaal?

Handige locatie:

Op slechts 15 minuten van LAX vliegveld in het hart van LA.

De vloot:

Een uitgebreide en diverse vloot premium voertuigen van topmerken.

Klantenservice:

Ons vriendelijke personeel is 24/7 bereikbaar om je te helpen.

Scherpgeprijsd:

Ervaar luxe en comfort zonder teveel te betalen bij SIXT.

LA Venice Beach auto huren

Door in de SIXT vestiging van LA Venice Beach een auto te huren kan je alle kanten op in comfort. Cabrio’s, SUV’s, luxe en sportmodellen staan allemaal tot je beschikking. Evenals onze extra voordelige economy en compact auto’s. Heb je een busje nodig? Ook dan staat SIXT voor je klaar met premium personenbusjes en bestelbusjes. Wat voor voertuig je ook zoekt, wij hebben eersteklas modellen van gemiddeld slechts 3 maanden oud. Daarnaast boek je alleen de extra’s die jij nodig hebt. Kinderzitjes, navigatie, een extra bestuurder en aanvullende dekking behoren allen tot de mogelijkheden.

 

LA Venice Beach auto huren

SIXT vestiging LA Venice Beach

Vanaf de LAX luchthaven ga je de Sky Way op naar de uitgang van de luchthaven. Neem vervolgens de afslag naar W 96th St. en blijf op de Sepulveda Blvd. Vervolgens houd je links aan om op de Lincoln Blvd te blijven. Als je de intersectie met de Washington Blvd gepasseerd bent is SIXT te vinden aan de rechterkant. Vanaf Venice Beach neem je de Pacific Ave naar het noorden. Sla rechtsaf naar S Venice Blvd en dan rechts naar Lincoln Blvd. Na 30 meter is onze vestiging aan de linkerkant. Aan het einde van de huurperiode kan je jouw auto terugbrengen op het adres 2444 Lincoln Blvd, Venice.

Ontdek Venice Beach met jouw huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur LA Venice Beach kan je direct naar het populairste strand van Los Angeles. Dit prachtige goudgele zandstrand is 5 km lang en enkele honderden meters breed. Breng ook meteen een bezoekje aan de Venice Canals en de hippe winkelstraat Abbot Kinney Boulevard. Vanaf vestiging LA Venice Beach ben je ook zo in onder andere Santa Monica en Hollywood.