Los Angeles Studio City

Los Angeles Studio City AUTOVERHUUR

adres

11057 Ventura Boulevard, 91604-3548 Studio City

GDS-Code: LAX

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

ZA - ZO:

09:00 - 15:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Los Angeles Studio City zo speciaal?

Handige locatie:

Je bent waar alle actie is in het bruisende Studio City.

De vloot:

Een ruim aanbod luxe voertuigen van topmerken, zoals BMW en Mercedes.

Klantenservice:

Vriendelijke medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om te helpen.

De prijs:

Eersteklas voertuigen voor economy prijzen staan klaar voor je.

Autoverhuur Los Angeles Studio City

Kies voor premium mobiliteit bij de autoverhuur Los Angeles Studio City vestiging van SIXT. Voor iedereen hebben we een voertuig die bij je past. Blijf binnen budget met de economy en compact opties. Onze personenbusjes, SUV’s en bestelbusjes bieden dan weer extra ruimte als dat nodig is. Onze luxe en sportmodellen zijn ideaal voor een comfortabele zakentrip. Boek een extra bestuurder en navigatie voor mobiliteit zonder zorgen. Voor je kinderen hebben we veilige kinderzitjes beschikbaar. Bij SIXT krijg je het voertuig mee dat je nodig hebt om het meeste uit jouw tijd in Los Angeles te halen.

Autoverhuur Los Angeles Studio City

SIXT vestiging in Los Angeles Studio City

Ga vanaf de Los Angeles International Airport de I-405 N op vanaf de S Sepulveda Boulevard. Volg de I-405 N en de US-101 S naar Vineland Avenue. Neem vervolgens afrit 12B vanaf de US-101 S. Blijf op de Vineland Avenue totdat je de Ventura Boulevard bereikt waar onze vestiging is. Als je vanuit Los Angeles Downtown komt ga je de US-101 op vanuit de San Pedro Street en de S Los Angeles Street. Volg de US-101 N tot aan Campo de Cahuenga. Neem afrit 12B vanaf de US101- N en rijd zo naar onze vestiging op de Ventura Boulevard.

Ontdek Los Angeles met jouw huurauto

Als je in Studio City bent zijn de Universal Studios en het Hollywood theme park absoluut niet te missen. Vanaf onze autoverhuur vestiging Los Angeles Studio City ben je ook zo in de Warner Brothers Studio en de Walt Disney Studios. Verken LA in je luxe voertuig van SIXT.