Autoverhuur
Den Haag Centraalstation
Inklappen
Nederland // s Gravenhage // Den Haag Centraalstation
Gegevens wijzigen

Auto huren Den Haag Centraalstation - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag NL +31-70-3817177
 
Type station: Treinstation
GDS-code: HAGX01
Sixt verhuurstation: 1423
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za. - Zo.09:00 - 13:00
 
 

Nuttige informatie over het Den Haag Centraalstation Sixtkantoor

Welkom bij Sixt Den Haag! Mijn naam is Alexander Graupe en ik ben verantwoordelijk voor de vestigingen in Den Haag en de vestigingen Rotterdam Hilton & Rotterdam Airport. In september 2014 heb ik deelgenomen aan het Internationaal trainee programma van Sixt. Door dit programma is een grote wens van mij in vervulling gegaan, namelijk het werken in Nederland. Ik mag dan ook met trots zeggen dat ik sinds juli 2015 deel uit maak van Sixt Benelux. Voordat ik lid werd van de Sixt familie, heb ik International Business gestudeerd in Duitsland en Australië. Als afsluiting van deze studie heb ik een succesvolle stage afgerond bij Daimler AG (Mercedes-Benz). Het team waarin ik werkzaam was coördineerde wereldwijd het sales management zowel de marketing coöperaties met als de grootste autoverhuurbedrijven van de wereld. Deze ervaring wekte mijn interesse en passie op voor de autoverhuur, met mijn speciale aandacht voor Sixt als kwalitatief hoogstaand autoverhuurbedrijf. Sixt, een modern familie bedrijf die zich in een continueel exponentiële groei bevind, daar wil ik deel van uitmaken! Niet alleen heb ik gekozen om in Nederland te werken voor carrière doeleinden maar vooral ook omdat ik mij erg kan vinden in de Nederlandse cultuur. Ik waardeer de directheid en de ongecompliceerdheid van de Nederlandse cultuur ontzettend. Ik word op al mijn vestigingen ondersteund door diverse teams bestaande uit geweldig, sterke, leuke en servicegerichte medewerkers die vol passie hun werk uitvoeren. Wij heten u graag welkom op een van de vestigingen. Tot snel!

( Station Manager )
 • Huurauto Op de vestiging Den Haag Centraalstation
 • Huurauto Op de vestiging Den Haag Centraalstation
 • Huurauto Op de vestiging Den Haag CentraalstationDirect een goede auto huren op Den Haag Centraalstation

Bij Sixt kunt u direct een uitstekende auto huren op Den Haag Centraalstation. Snel en zonder omwegen helpen wij u graag aan goed functionerend en representatief tijdelijk vervoer. Vanaf de autoverhuur op Den Haag Centraalstation kunt u snel diverse verkeersknooppunten bereiken van waaruit u eenvoudig het hele land in kunt reizen.

Sixt verhuurt ook in Den Haag eersteklas auto's!

Met een huurauto van onze autoverhuur op Den Haag Centraalstation bent u altijd verzekerd van eersteklas vervoer. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een praktische stadsauto, een fraaie gezinsauto, een bestelbus of een zeer luxe model voor uw zakelijke afspraken; bij onze autoverhuur in Den Haag kunt u te allen tijde een auto huren die past bij uw persoonlijke wensen.

Snel onderweg met een betrouwbare auto!

Bij ons een auto huren op Den Haag Centraalstation betekent goedkoop een auto huren die voldoet aan alle verwachtingen die u mag hebben ten aanzien van techniek, veiligheid en fraaie uiterlijke kenmerken. Wij houden niet van moeilijk doen en hanteren duidelijke voorwaarden zodat u binnen de kortste keren met een goed gevoel kunt wegrijden om de stad verder te verkennen of uw reis voort te zetten naar andere gewenste bestemmingen.

Binnenkijken

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za. - Zo.09:00 - 13:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Den Haag Centraalstation HAGX01 Anna van Buerenplein 13 2595 DA Den Haag 52.082064, 4.324944 +31-70-3817177 +31-70-3817178

Sixt verhuurstation Den Haag Centraalstation HAGX01

Anna van Buerenplein 13
2595 DA Den Haag
 
Telefoon +31-70-3817177
Fax +31-70-3817178

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Aankomst met trein:

Sixt Den Haag bevindt zich in het New Babylon gebouw, gelijk naast Den Haag Centraal Station. Bij aankomst met trein, neemt u de uitgang aan de rechterkant van het station. Vanaf de uitgang is het ongever 200 meter lopen tot u het filiaal aan uw linkerzijde kunt zien.


Aankomst met Auto via A12:

Vanuit Amsterdam, rijdt richting Den Haag/Scheveningen. Neem de afslag Centraal Station. Bij het eerste stoplicht rijdt u rechtdoor. Bij het tweede stoplicht rijdt u eveneens rechtdoor. Bij het derde stoplicht slaat u links af en blijft u op de linker rijbaan. Deze linker rijbaan is ongeveer 150m lang, voordat u links de parkeergarage Q-park in moet rijden. Het Sixt filiaal is op de begane grond naast de liften. Als u met een navigatiesysteem reist voert u dan de Prinses Irenestraat in.


Te Voet:

Neem de ingang aan de achterzijde van het New Babylon Center, Hotel Hampshire bevind zich aan de voorzijde. Sixt bevindt zich naast de liften.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Afwijkend adres om de auto in te leveren

Prinsess Irene Straat
2595BD Den Haag
 

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice