Rijeka Luchthaven

Rijeka Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Hamec 1, 51513 Omisalj

GDS-Code: RJK

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rijeka Luchthaven

Wat maakt SIXT autoverhuur Rijeka Luchthaven zo speciaal? 

Handige Locatie:

Loop na je vlucht door naar het SIXT filiaal op het vliegveld RJK. 

Flexibele openingstijden:

Breng en haal je auto op zeer flexibele tijden. 

Klantenservice:

Uitstekende service met vriendelijk, Engels sprekend personeel. 

Prijzen: 

Betaalbare luxe en auto's die gemiddeld niet ouder zijn dan 3 maanden. 

Rijeka luchthaven auto huren 

Bij SIXT een auto huren is makkelijk geregeld en snel gedaan. Met service van hoge kwaliteit zorgen wij ervoor dat je voorbereid bent op je reis, trip of dagje uit. Kies bij autoverhuur Rijeka Luchthaven uit een ruime en diverse vloot auto's waaronder compacte sedans voor in de stad, ruime SUV's voor groepen, personen- of bestelbusjes en zelfs luxe auto's van topmerken. Kortom, er is voor iedereen wat te vinden. Vergeet niet de boekbare extra's zoals een navigatie systeem, kinderzitjes en een extra bestuurder. voor extra comfort. 

Rijeka luchthaven auto huren 

SIXT's locatie Rijeka Luchthaven 

Het enige wat jij hoeft te doen voordat je op reis gaat is van tevoren een huurauto reserveren. Dit kan via de SIXT app of op de website. Wanneer je eenmaal op de Rijeka luchthaven aankomt hoef je simpelweg de bordjes maar te volgen richting het SIXT filiaal. De locatie is 7 dagen per week geopend met ruime openingstijden. Natuurlijk kan je na overleg je auto ook buiten deze tijden ophalen of terugbrengen. Hierna is je factuur online te zien. De factuur kan ook naar je adres gestuurd worden voor je eigen gemak. 

Ontdek Rijeka met je huurauto 

Nadat je een auto hebt gehuurd op de Rijeka luchthaven is het tijd om de omgeving te verkennen. Dichtbij het vliegveld is het dorpje Omisalj waar je kan genieten van de rustige omgeving en de diepblauwe zee. Op een kleine half uur ligt Rijeka zelf. Hier geniet je van het prachtige uitzicht vanaf het Trsat kasteel. Op slechts 7 minuten van het centrum van Rijeka is het prachtige strand Sablicevo te vinden en op slechts 15 minuten rijden ligt het mooie strand Kostrena. Waar je ook heen gaat, in en rondom Rijeka kan je genieten van mooi weer en de indrukwekkende natuur.