Zadar Luchthaven

Zadar Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zadar Airport PP 367, 23222 Zadar, Zemunik Donji

GDS-Code: ZAD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Zadar Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Zadar Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Vanuit de luchthaven verken je eenvoudig Zadar en omgeving.

Luxe auto’s, lage prijzen:

Tegen kleine prijzen vind je comfortabele auto’s.

Engelstalige communicatie:

Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar in het Engels.

 

Later betalen:

Betaal later en wijzig je boeking gratis als je plan verandert.

Zadar Luchthaven auto huren

Aan de Adriatische kust ligt het Kroatische openluchtmuseum Zadar. Zonder dat je een museum binnenloopt, kijk je hier je ogen uit naar alle historie die zich om je heen bevindt. Het motto van Zadar is niet voor niets ‘meet, feel, explore’. Hoe doe je dat nu beter dan met een huurauto? Huur daarom jouw auto bij SIXT autoverhuur Zadar Luchthaven (ZAD). Verken de stad en omgeving in een stationwagen, SUV of sedan. Maak je reis nog leuker met de boekbare extra’s, zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder of kinderzitjes. Houd het thuisfront op de hoogte van jouw avonturen met internet onderweg.

Zadar Luchthaven auto huren

SIXT’s locatie Zadar Luchthaven

Het kantoor van autoverhuur Zadar Luchthaven is herkenbaar en praktisch gelegen. Vanuit het vliegveld heb jij ons zo gevonden, en voor je het weet ben je onderweg naar je volgende bestemming. Je vindt ons in het autoverhuur gebied tegenover de aankomsthal. In overleg en tegen een extra vergoeding is het mogelijk om je auto buiten openingstijden op te halen. Teruggave van de auto kan bij ons 24/7. Zo geniet jij tot de laatste minuut van jouw auto. Je parkeert de auto op de SIXT parkeerplaats en stopt de sleutel in de daarvoor bestemde box aan de achterkant van ons SIXT kantoor op het vliegveld.

Ontdek Zadar met je huurauto

De natuurliefhebber neemt absoluut de auto naar Krka nationaal park. Hier loop je door prachtige natuur en indrukwekkende watervallen rondom de Krka rivier. Onderweg zie je watermolens en ruïnes van historische forten, die jouw tocht door de natuur een cultureel tintje geven. Op zoek naar nog meer cultuur en historie? Dan blijf je in de stad zelf en struin je langs alle archeologische gebieden. Extra bijzonder zijn de archeologische vondsten uit het water, waarvoor je een bezoek brengt aan het Museum voor Onderwaterarcheologie.