Dubrovnik Luchthaven

Dubrovnik Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Dubrovnik, Cilipi, 20117 Dubrovnik

GDS-Code: DBV

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dubrovnik Luchthaven

Wat maakt Dubrovnik Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie bij de luchthaven:

Je vindt SIXT buiten de aankomsthal (DBV).

Ruime vloot:

Topmerken huurauto's in de nieuwste modellen om uit te kiezen.

Goede service:

De Engelssprekende medewerkers van SIXT helpen je hier graag.

Betaalbare luxe:

Eersteklas luxe huurauto’s huur je voor economy prijzen.

Dubrovnik Luchthaven auto huren

Ga je op Dubrovnik Luchthaven een auto huren, dan zorgt SIXT ervoor dat je in alle comfort door kunt rijden naar je volgende bestemming. Met de snelle reservering staat een van de luxe modellen voor je klaar zodra je vlucht landt. Van een kleine compacte sedan waarmee je door de stad rijdt tot ruime meerpersoon busjes met plek voor alle passagiers, plus extra bagage, er is een passend voertuig te vinden voor iedere trip. Met bijboekbare extra’s zet je de puntjes op de i. Kinderzitjes zorgen voor de veiligheid van de kleine reizigers en met internet onderweg blijf je overal verbonden. 

Dubrovnik Luchthaven auto huren

SIXT 's locatie op Dubrovnik Airport

Je vlucht is geland op Dubrovnik Airport, je bent door de douane en je bagage is heb je op je trolley gezet. Dan loop je door de aankomsthal naar buiten. Ga hier verder voorbij de bus parkeerplaatsen totdat je SIXT ziet. Je hebt ons zo gevonden. Hier staat je huurauto voor je klaar. Vanaf hier rij je in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Dubrovnik, op twintig kilometer afstand. Kom je de huurauto weer terugbrengen, parkeer deze dan in de aangewezen SIXT parkeerplaatsen in de eerste rij van de parking.
 

Ontdek Dubrovnik met je huurauto

Met de autoverhuur op Dubrovnik Luchthaven kan je in alle vrijheid de stad en de geweldige omgeving verkennen. De stad zelf ligt aan een spectaculaire kustlijn en zit vol historische bouwwerken als kathedralen en kloosters, een fort en de oude stadsmuren. Bij mooi weer ga je naar Banje beach of je pakt je huurauto en wijkt uit naar de stranden van Cava of Uvula Bay. Ga naar de film in de Jadran Cinema, de openlucht bioscoop. Rij naar Mostar en de watervallen van Kravice. Ook Montenegro is een perfecte bestemming voor een dag tour.