zagreb city content
Zagreb

Auto huren Zagreb – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren is de ideale manier om de historische stad Zagreb en het schitterende Kroatië te verkennen. De stad is in opkomst en bruist meer dan ooit tevoren. Bij Sixt huurt u hier een auto volgens dezelfde formule als in de rest van de wereld. Ook bij de autoverhuur in Zagreb zijn de auto's nooit ouder dan een half jaar en staan onze medewerkers altijd voor u klaar met raad en daad. U kunt bij onze autoverhuur reserveren op verschillende eenvoudige manieren: telefonisch, online of met de app. Deze is gratis beschikbaar voor BlackBerry, Android en iPhone.

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak van een auto huren in Zagreb

Zagreb is uitstekend bereikbaar met de goed bevlogen luchthaven Zagreb (ZAG). Vanzelfsprekend vindt u op dit vliegveld een vestiging van onze autoverhuur. Als u van tevoren gereserveerd heeft, hebben de medewerkers van de autoverhuur Zagreb de auto alvast klaargezet conform uw wensen. Op deze manier bent u na landing binnen een uur in het centrum. Uiteraard huurt u ook hier tegen de laagste prijs van het land, dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Optioneel bij elke vestiging van onze goedkope autoverhuur zijn bijvoorbeeld een all-risk verzekering, een navigatiesysteem of een kinderzitje bij te boeken. Ook deze zijn uiteraard voordelig geprijsd.

zagreb city content
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Ontdek de veelzijdigheid van Zagreb en Kroatië

In Zagreb is de geschiedenis overal voelbaar en zichtbaar aanwezig. Hoogtepunt van het historische centrum is de neogotische kathedraal. De stad telt meer dan twintig theaters, waarvan het Kroatisch Nationaal Theater. Rijd met uw huurauto naar de rand van de stad en vind direct de rust en natuur aan het Jarunmeer. U hoeft maar iets verder te rijden om bij de schitterende kust te komen. Aan de andere kant vindt u ook schitterende onbedorven natuur in het dunbevolkte binnenland. Kroatië wordt steeds meer ontdekt als vakantieland en dat is niet meer dan terecht. Het land heeft voor elk wat wils. Onze autoverhuur in Zagreb is een uitstekend vertrekpunt om al dit moois te ontdekken!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties