Zagreb Luchthaven

Zagreb Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rudolfa Fizira 21, 10150 Zagreb

GDS-Code: ZAG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Zagreb Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Zagreb Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Centraal gelegen bij het vliegveld stap jij snel jouw auto in.

Topmerken beschikbaar:

Ga voor een reis in stijl in een nieuwe BMW of Mercedes.

 

Engelssprekende staff:

Communiceer 24/7 eenvoudig met onze medewerkers.

Lage prijzen:

Je hebt de keuze uit een grote vloot, tegen de laagste prijzen.

Autoverhuur Zagreb Luchthaven

Waar begin jij jouw reis aan veelzijdig Kroatië nu beter dan in Zagreb? Huur jouw auto bij SIXT autoverhuur Zagreb Luchthaven (ZAG) en rijd comfortabel naar jouw bestemming. Voor iedereen zit er een passende auto bij, van SUV’s en sedans tot busjes voor meer personen. Ga voor een premium uitvoering als je op zoek bent naar iets meer luxe. Vergeet ook niet één van de extra’s bij te boeken, zo maak jij jouw reis nog leuker. Neem een navigatiesysteem, zodat jij zonder gedoe op alle plekken komt die jij graag wilt bezoeken. Bescherm jouw huur met een passende schadedekking en ga zorgeloos op weg.
 

Autoverhuur Zagreb Luchthaven

SIXT’s locatie Zagreb Luchthaven

Je vindt het SIXT kantoor van autoverhuur Zagreb Luchthaven op de begane grond van het vliegveld in de aankomsthal, naast café ‘Nero’. Kom je vanuit de stad? Vanuit Zagreb gaat er een airport shuttle van het centrale busstation naar het vliegveld. Wanneer je jouw auto terugbrengt, parkeer je deze op de SIXT parkeerplaats bij de Passenger Terminal. Volg eenvoudigweg de bordjes met ‘Rent a car’. Je kunt de auto 24/7 inleveren. Ophalen van de auto buiten openingstijden is ook mogelijk, in overleg en tegen vergoeding.
 

Ontdek Zagreb met jouw huurauto

Als hoofdstad van Kroatië is Zagreb bruisend en levendig en is er voor iedereen veel te beleven. Een unicum in Zagreb is het Museum of Broken Relationships. In dit originele en bijzondere museum vind je een grote tentoonstelling in het thema van de ‘verbroken relatie’. Ben je een natuurliefhebber en wil je een dag de stad uit? Vanuit Zagreb rijd jij in 2 uur met je huurauto naar de adembenemend mooie natuur van Nationaal Park Plitvicemeren. Wandel over begaanbare paden door bergbossen, langs watervallen en blauwe meren en ontdek de geheimen van de spannende grotten.